Συνεχίζει τα τερτίπια η Αλβανία – Καλούν για κατάθεση την πρώην σύζυγο του Κατσίφα (video)

Παράλληλα, συνεχίζεται ο εμπαιγμός σχετικά με τη σορό του 35χρονου, καθώς ούτε σήμερα παραδόθηκε στην οικογένειαΣήμερα, ο πατέρας του 35χρονου, Γιάννης Κατσίφας, κατέθετε για παραπάνω από δύο ώρες στον εισαγγελέα Τιράνων για το αιματηρό επεισόδιο«Δεν καταφέραμε ούτε σήμερα να πάρουμε τον Κωνσταντίνο, για κάποιους λόγους τους οποίους θα πούμε αργότερα», ανέφερε στον Alpha ο γαμπρός του 35χρονου, Βαγγέλης Σακελλαράκης«Γιατί μας ταλαιπωρούν; Γιατί δεν μου δίνουν το παιδί μου οι Αλβανοί; Ποτέ δεν θέλω να θρηνήσει μία μάνα. Το παιδί μου το έφαγαν
άδικα. Περιμένω το παιδί μου στο σπίτι. Τι το κάνουν τόσες μέρες εκεί;», ανέφερε η μητέρα του Κωνσταντίνου

Οι αλβανικές αρχές συνεχίζουν τα… τερτίπια στην υπόθεση θανάτου του ομογενούς, Κωνσταντίνου Κατσίφα, αφού μετά τον πατέρα του, Γιάννη, καλούν τώρα για κατάθεση και την πρώην σύζυγο του 35χρονου.

Παράλληλα, συνεχίζεται ο εμπαιγμός σχετικά με τη σορό του 35χρονου, καθώς ούτε σήμερα παραδόθηκε στην οικογένεια.

Σήμερα, ο πατέρας του 35χρονου, Γιάννης Κατσίφας, κατέθετε για παραπάνω από δύο ώρες στον εισαγγελέα Τιράνων για το αιματηρό επεισόδιο.

«Δεν καταφέραμε ούτε σήμερα να πάρουμε τον Κωνσταντίνο, για κάποιους λόγους τους οποίους θα πούμε αργότερα», ανέφερε στον Alpha ο γαμπρός του 35χρονου, Βαγγέλης Σακελλαράκης, ο οποίος συνόδευσε τον Γιάννη Κατσίφα στον εισαγγελέα.

«Γιατί μας ταλαιπωρούν; Γιατί δεν μου δίνουν το παιδί μου οι Αλβανοί; Ποτέ δεν θέλω να θρηνήσει μία μάνα. Το παιδί μου το έφαγαν άδικα. Περιμένω το παιδί μου στο σπίτι. Τι το κάνουν τόσες μέρες εκεί;», ανέφερε η μητέρα του Κωνσταντίνου.

Δικογραφία κατά του… νεκρού 35χρονου

Ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα, Κώστας Γιοβανόπουλος, προχώρησε σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία, ότι οι αλβανικές αρχές σχημάτισαν δικογραφία κατά του 35χρονου ομογενούς, που έχασε τη ζωή του σε ανταλλαγή πυρών με αλβανούς αστυνομικούς στους Βουλιαράτες Αργυροκάστρου.

Σε δηλώσεις του στο ΘΕΜΑ FM, ο δικηγόρος τόνισε ότι η αλβανική δικαιοσύνη «άνοιξε» δικογραφία κατά του νεκρού Κωνσταντίνου Κατσίφα, με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα