Συνεχίζει απτόητος τα αισχρά tweets ο Ψαριανός

Τις ώρες που η Ελλάδα θρηνεί για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών κι ενώ κορυφώνεται η αγωνία για τους αγνοούμενους, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός συνεχίζει απτόητος τα αισχρά tweets, αποδεικνύοντας πως στον «βωμό» του πολιτικού κέρδους, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του Ποταμιού, παίρνοντας ίσως θάρρος από την ανοχή που δείχνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης –με τον οποίο άλλωστε επιθυμεί να συνεργαστεί–

σε χυδαιότητες στελεχών του, όπως ο Γιώργος Κύρτσος και ο Αντύπας Καρίπογλου, προέβη σε ένα χυδαίο παραλήρημα, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς για την ασφάλεια των χρημάτων που συγκεντρώνονται για τους πυρόπληκτους.

«Οι Ανάλγητοι Τοκογλύφοι Δανειστές θα δώσουν πολλά εκατομμύρια για ενίσχυση των πληγέντων. Κι η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Τουρκία, τα “Σκόπια”. Ελπίζω να μην τα φ ά ν ε τα Προοδευτικά Λαμόγια οι καρανίκες, οι Ρουβίκωνες και τα γκομενάκια», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter, τα οποία μάλιστα επανέλαβε σε δεύτερο tweet με μικρές παραλλαγές: «Πολλά εκατομμύρια και εφοπλιστές, ο Μαρινάκης κι άλλοι μεγαλοκαρχαρίες του Κεφάλαιου, Εταιρείες, κάποιες ΠΑΕ, χιλιάδες ιδιώτες, πλούσιοι και φτωχοί… Ελπίζω να μην τα φ ά ν ε τα Προοδευτικά Λαμόγια οι καρανίκες, οι Ρουβίκωνες και τα γκομενάκια.».

Οι Ανάλγητοι Τοκογλύφοι Δανειστές θα δώσουν πολλά εκατομμύρια για ενίσχυση των πληγέντων.
Κι η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Τουρκία, τα “Σκόπια”.

Ελπίζω να μην τα φ ά ν ε τα Προοδευτικά Λαμόγια οι καρανίκες, οι Ρουβίκωνες και τα γκομενάκια.

— Grigoris Psarianos (@grpsarianos) 26 Ιουλίου 2018

Πολλά εκατομμύρια
και εφοπλιστές, ο Μαρινάκης κι άλλοι μεγαλοκαρχαρίες του Κεφάλαιου, Εταιρείες, κάποιες ΠΑΕ, χιλιάδες ιδιώτες, πλούσιοι και φτωχοί…
Ελπίζω να μην τα φ ά ν ε τα Προοδευτικά Λαμόγια οι καρανίκες, οι Ρουβίκωνες και τα γκομενάκια.

— Grigoris Psarianos (@grpsarianos) 26 Ιουλίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα