Συνάντηση Τσίπρα – Ράμα με «φόντο» την «Πρωτοβουλία 16+1»

Λίγο πριν από τις 12.00 (τοπική ώρα) της Παρασκευής ξεκίνησε στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Αλβανό ομόλογό του, Έντι Ράμα.

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα, στο περιθώριο των εργασιών της 8ης Συνόδου Κορυφής Κρατών της Κεντρικής, Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. #16plus1dubrovnik pic.twitter.com/m2bWmsnHRI

— Prime Minister

GR (@PrimeministerGR) 12 Απριλίου 2019

Η συνάντηση που διάρκεσε περίπου μία ώρα, πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της συνόδου κορυφής κρατών της Κεντρικής, Ανατολικής Ευρώπης και της Κίνας, που είναι γνωστή ως «Πρωτοβουλία 16+1».

Στις εργασίες της 8ης Συνόδου Κορυφής Κρατών της Κεντρικής, Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (Πρωτοβουλία 16+1) στο Ντουμπρόβνικ #16plus1dubrovnik pic.twitter.com/ZNyw8bTR9v

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 12 Απριλίου 2019

Μετά τη συνάντηση οι δύο πρωθυπουργοί θα συμμετάσχουν στις εργασίες της συνάντησης της Ολομέλειας της «Πρωτοβουλίας 16+1», οι οποίες θα ολοκληρωθούν με την επίσημη ένταξη της Ελλάδας ως πλήρες μέλος της (θα μετονομασθεί σε «Πρωτοβουλία 17+1»).

Keywords
Τυχαία Θέματα