Συναντήσεις που θα συζητηθούν: Ο Καμμένος υποδέχτηκε Κρανιδιώτη, Παπακώστα

Δύο συζητήσεις που σίγουρα θα προκαλέσουν πλήθος σχολίων και αντιδράσεων «έκλεισε» ο Πάνος Καμμένος, υποδεχόμενος τον Φαήλο Κρανιδιώτη και την Κατερίνα Παπακώστα στο Πεντάγωνο.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποδέχτηκε αρχικά τον διαγραφέντα από τη Νέα Δημοκρατία και επικεφαλής της Νέας Δεξιάς, Φαήλο Κρανιδιώτη στο γραφείο του στο Πεντάγωνο, την ώρα που η ένταση με την Τουρκία, αλλά και

οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό έχουν αποτελέσει αντικείμενο σφοδρής αντιπαράθεσης στον δημόσιο διάλογο, ειδικά στις τάξεις της Δεξιάς.

«Στα εθνικά θέματα πρέπει να φοράμε εθνική φανέλα» δήλωσε στους δημοσιογράφους προσερχόμενος ο πάλαι ποτέ συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά.

Η επόμενη συνάντηση ήταν με την επίσης διαγραφείσα από τη Νέα Δημοκρατία, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία έχει και αυτή με τη σειρά της προχωρήσει στη συγκρότηση νέου φορέα, επίσης στον χώρο της Δεξιάς.

«Είναι ανάγκη η ΕΕ να ακολουθήσει ενιαία εξωτερική και αμυντική πολιτική πηγαίνοντας προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, να μην περιορίζεται σε επίπεδο λεκτικών αναφορών υπέρ της Ελλάδας και το ΝΑΤΟ να μην τηρεί ίσες αποστάσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία», τόνισε η κ. Παπακώστα, σημειώνοντας ότι τα ελληνοτουρκικά ζητήματα δεν είναι μόνο διμερή, είναι και θέματα της ΕΕ και της Συμμαχίας. «Είναι εσφαλμένη η αντίληψη ότι πρόκειται για διμερή ζητήματα» επισήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα