Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Φοιτήτρια με κορονοϊό έσπασε την καραντίνα και έκανε πάρτι (video)

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά από πάρτι που έκανε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης μία φοιτήτρια η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στην Ελλάδα από το εξωτερικό μέσω Βουλγαρίας και ενώ έπρεπε να είναι σε καραντίνα, διοργάνωσε μια βραδιά στο σπίτι της με αρκετούς νεαρούς καλεσμένους.

Όπως ανέφερε το Open TV, το πάρτι έγινε σε πολυτελή βίλα

ενώ η νεαρή είναι γόνος πλούσιας οικογένειας. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να γιορτάσει τον επαναπατρισμό της από το Λονδίνο ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν μπήκε σε καραντίνα ως όφειλε. Επέστρεψε, μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οδικώς από τη Βουλγαρία.

Λίγες ημέρες μετά παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης. Κατά τις ίδιες πηγές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών της. Υπάρχει πληροφορία επίσης ότι και συγγενικό της πρόσωπο νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, τη φοιτήτρια υποδέχθηκαν 12 άτομα, στα οποία γίνεται τώρα ιχνηλάτηση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει και άλλο κρούσμα του ιού. Eπτά από τα τεστ έχουν βγει αρνητικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα