Συναγερμός στη Γαλλία – Εκκενώθηκε η Disneyland λόγω βλάβης σε κυλιόμενη σκάλα

Στην εκκένωση της Disneyland στο κέντρο του Παρισιού προχώρησε η γαλλική αστυνομία. Παράλληλα, δόθηκε η εντολή στους τουρίστες να μείνουν στα ξενοδοχεία τους και να αποφύγουν για τις επόμενες ώρες την διέλευσή τους από την περιοχή.

Στην περιοχή έσπευσαν πάνοπλοι άνδρες της γαλλικής αστυνομίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αριθμός ατόμων έχει εγκλωβιστεί μέσα σε εστιατόριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τις οποίες μετέδωσε τα γαλλικό Actu17, ο πανικός προκλήθηκε εξαιτίας ενός μηχανικού προβλήματος

σε κυλιόμενη σκάλα εντός των εγκαταστάσεων της Disneyland, συνέπεια του οποίου ήταν να δημιουργηθεί συνωστισμός και να τραυματιστούν ορισμένα άτομα. Όπως μεταδίδει το γαλλικό Μέσο, πολλοί επισκέπτες πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα ο πανικός να διαδωθεί και καθώς κανείς δεν γνώριζε περί τίνος πρόκειται.

Ahora mismo posible atentado en #Disneylandparis pic.twitter.com/Qyq8tnUmPR

— kemalEsMio (@kemalesmio) 23 Μαρτίου 2019

Άλλές αναφορές και συγκεκριμένα από άτομο που βρίσκεται εγκλωβισμένο σε μαγαζί στην Disneyland, κάνουν λόγο για μία «ελεγχόμενη έκρηξη», δίχως να δίνει περισσότερα στοιχεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα