Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ρεν για δανεισμό Σιλά – Φτάνει απόψε στην Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τη Ρεν για τον δανεισμό του Γιακούμπα Σιλά, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα σήμερα το βράδυ (29/8) λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ο διεθνής αμυντικός μέσος από το Μάλι είναι ο «εκλεκτός» του Μαρίνου Ουζουνίδη για να καλύψει το κενό του Ζέκα, με τους «πράσινους» να τα βρίσκουν σε όλα με την Ρεν

για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη.

Η πτήση του 26χρονου αναχωρεί από την Καζαμπλάνκα και με μία ενδιάμεση στάση στην Ρώμη, αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο Σιλά θα μεταβεί απευθείας στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και αύριο θα πεεράσει από τις καθιερωμένες ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις. Αυτές αναμένονται κρίσιμες καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία ο παίκτης είχε υπογράψει συμβόλαιο με τη Ντινάμο το οποίο ακυρώθηκε μετά τις εξετάσεις του.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα υπογράψει για έναν χρόνο με το «τριφύλλι» να διατηρεί την οψιόν της αγοράς του από την γαλλική ομάδα με ποσό που ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ.

Ο Σιλά μετρά 22 συμμετοχές στην εθνική του Μάλι, της οποίας είναι και αρχηγός, ενώ είναι συμπαίκτης του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Διαθέτει και γαλλικό διαβατήριο, ενώ έχει και μία συμμετοχή στο παρελθόν με την εθνική Γαλλίας κάτω των 21 ετών.

Ο τελευταίος του «σταθμός» ήταν η Μονπελιέ όπου αγωνίστηκε την περσινή περίοδο ως δανεικός πραγματοποιώντας 19 συμμετοχές (13 ως βασικός), ενώ πέτυχε κι ένα γκολ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα