Σύλληψη 63χρονου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στα Χανιά

Άνδρας 63 ετών συνελήφθη στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Η σύλληψη του 63χρονου έγινε όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο ΙΧΕ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 570 γραμμάρια κάνναβης. Επιπλέον, κατασχέθηκε

το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

****

Στην κατάσχεση πάνω από 11.000 πακέτων λαθραίων τσιγάρων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, συλλαμβάνοντας παράλληλα δύο 28χρονους Πακιστανούς στο κέντρο της πόλης

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το βράδυ της Τετάρτης (17/07) στο κέντρο της πόλης, ο ένας εκ των δραστών επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, παρέδωσε άλλο μία σακούλα που περιείχε 280 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Μέσα στο όχημά του βρέθηκαν επιπλέον 270 πακέτα τσιγάρα και 8 συσκευασίες καπνού επίσης λαθραία. Στη συνέχεια, από χώρο που χρησιμοποιούσε ο ένας εκ των δύο δραστών ως χώρο αποθήκευσης λαθραίων καπνικών προϊόντων στην περιοχή της Χαλάστρας, κατασχέθηκαν 10.704 πακέτα τσιγάρα και 354 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα