Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Μενίδι, στην Ιόνια Οδό και στη Μυτιλήνη

Επιτυχίες σημείωσε η ΕΛ.ΑΣ. με συλλήψεις για εμπόριο ναρκωτικών σε Μενίδι, Ιόνια Οδό και Μυτιλήνη. Στο νησί του Αιγαίου κατασχέθηκαν και λαθραία τσιγάρα.

Συγκεκριμένα, στη σύλληψη δύο ανδρών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 2,5 κιλά ηρωίνη προχώρησε η Ασφάλεια Πατρών στο Μενίδι

Αττικής, με τη συνδρομή της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «tempo24» επρόκειτο για μια μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., στην οποία συμμετείχαν 50 αστυνομικοί από την Αχαΐα και με παρακολούθηση σκάφους που είχε ξεκινήσει από τη Λευκάδα.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε στο Μενίδι, όπου είχαμε έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών και έτσι βρέθηκε η συγκεκριμένη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Η αστυνομία εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο οι δύο συλληφθέντες να είναι μέλη μεγάλου κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης σε όλη την Ελλάδα.

Κόμβος Ρίγανης – Ιόνια Οδός: Ακόμη δύο συλλήψεις για χασίς και ηρωίνη

Στο πλαίσιο ελέγχων την Παρασκευή (26/07) στις 21.30 αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Ακαρνανίας συνέλαβαν μια 36χρονη η οποία ως συνοδηγός αυτοκινήτου είχε στην κατοχή της δύο νάιλον συσκευασίες με 4,3 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και 0,4 γραμμάρια χασίς.

Αργότερα, στις 22.55 στο ίδιο σημείο συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, ένας 30χρονος, ο οποίος και αυτός ήταν συνοδηγός και είχε στην κατοχή του μια συσκευασία με 4,8 γραμμάρια χασίς. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο συλληφθέντων είναι για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το βράδυ, στη Ρίγανη, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, μία 36χρονη και ένας 30χρονος, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά, περίπου πέντε γραμμάρια ηρωίνης και ισοβαρής ποσότητα κάνναβης».

****
Στη σύλληψη ενός 48χρονου αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του νόμου περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων προέβησαν, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Μυτιλήνης και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει εντός των αποσκευών του μία (01) χάρτινη συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης μικτού βάρους πέντε γραμμαρίων (5,00gr) καθώς και είκοσι τρία (23) πακέτα τσιγάρα των είκοσι (20) τεμαχίων, τα οποία δεν έφεραν ταινία ασφάλειας – γνησιότητας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας και καπνικών προϊόντων.

Πηγές: tempo24news, sinidisi.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα