Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία στην υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης στη Λαμία (video)

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης μαθήτριας (τώρα είναι 11 ετών) από τη Φθιώτιδα. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1, η μικρή έκρυβε στο δωμάτιό της σημειώματα που αποκάλυπταν το μέγεθος του ψυχολογικού τραύματός της από αυτή την υπόθεση και την σεξουαλική κακοποίηση.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος που είναι 71 ετών και

κατηγορείται για πράξεις ασέλγειας οδηγήθηκε την Παρασκευή (27/09) στην ανακρίτρια, μετά τη δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα από τον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Μπήκε στ γραφείο της ανακρίτριας από την… πίσω πόρτα.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση κατηγορείται δικηγόρος, που είχε προσλάβει τον πατέρα του κοριτσιού ως κηπουρό του σπιτιού του και ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της μικρής μαθήτρια, όσο ο πατέρας της δούλευε.

Σε ορισμένα από τα σημειώματα η 11χρονη, σύμφωνα με τον ANT1, φέρεται να εκφράζει ακόμα και την επιθυμία να πεθάνει. «Θέλω να πεθάνω», «δεν θέλω να ζω, δεν αντέχω άλλο» έγραφε σε χαρτάκια που τελικά βρήκαν οι γονείς της στο δωμάτιο της, θορυβημένοι και από την αλλαγή συμπεριφοράς της κόρης τους.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, δήλωσε πως ο κατηγορούμενος φέρεται να κακοποιούσε «εξακολουθητικά» την κοπέλα από το 2016, που το κορίτσι ήταν 8 ετών, έως και το 2018. «Τότε έπαιζε με τις κούκλες του», είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος της οικογένειας.

Yπό άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια ο δικηγόρος

Μπήκε και βγήκε από την πίσω είσοδο των Δικαστηρίων της Λαμίας το πρωί της Παρασκευής (27/09), ο δικηγόρος που κατηγορείται για την συγκεκριμένη υπόθεση. Έτσι απέφυγε δημοσιογράφους και κάμερες που βρίσκονταν έξω από την κεντρική είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη είσοδος που χρησιμοποιήθηκε για την είσοδο και έξοδο του συγκεκριμένου δικηγόρου, είναι σχεδόν πάντα κλειδωμένη και η σημερινή εξαίρεση σχολιάστηκε έντονα τόσο από δημοσιογραφικούς όσο και από νομικούς κύκλους.

Η παρουσία του δικηγόρου στο γραφείο της ανακρίτριας κράτησε λίγη ώρα και στη συνέχεια αποχώρησε ξανά με από την πίσω πόρτα, αφού έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη 1 Οκτωβρίου.

Δηλώσεις έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας της 11χρονης κ. Δούμας, που αναφέρθηκε σε αδιάσειστα στοιχεία που βαρύνουν τον δικηγόρο ενώ άφησε στην κρίση των πολιτών την ειδική μεταχείριση που έλαβε ο κατηγορούμενος κατά την μεταφορά του στα Δικαστήρια.

(πληροφορίες από ANT1, lamianow.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα