Συγκλονίζει ο αδελφός της 19χρονης: Αν μου είχε πει ότι είναι έγκυος δεν θα είχε γίνει το κακό (video)

Συγκλονισμένος είναι ο αδελφός της 19χρονης που κατηγορείται ότι στραγγάλισε το νεογέννητο μωρό της και με τη βοήθεια της μητέρας της το πέταξε σε κάδο απορριμάτων.

Στην Ευελπίδων, εκεί όπου βρέθηκαν η 19χρονη και η μητέρα της προκειμένου να καταθέσουν στον ανακριτή, βρέθηκε και ο αδελφό της. Όπως λέει ο ίδιος αν είχε καταλάβει τι συμβαίνει, δεν θα είχε συμβεί το κακό. Τώρα η αδελφή του, του ζητάει συγνώμη, αλλά φυσικά όπως τονίζει «η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει».

«Η αδελφή μου, μου είπε ότι είχε έναν πόνο στη μέση και έτρεχα να πάω να βρω γιατρό αλλά μετά από λίγο

μου είπε ότι ο πόνος σταμάτησε. Μου είπε ότι τελικά είχε ένα σπυράκι στην μέση, και το έσπασε η μητέρα μας και γι αυτό γύρισα κι εγώ πίσω στη δουλειά», δήλωσε για την ημέρα της γέννας.

«Δεν είχα καταλάβει ότι μπορεί να είναι έγκυος. Και το είπα και στον ανακριτή, μακάρι να το είχα καταλάβει αυτό, δεν θα είχε συμβεί τίποτα κακό», δήλωσε σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν είχε καταλάβει την εγκυμοσύνη της αδελφής του.

Όταν τον ρώτησαν αν συζήτησε με την αδερφή του γιατί του έκρυψε ότι είναι έγκυος εκείνος απάντησε: «Δεν το είπαμε αυτά. Απλά μου ζήτησε συγνώμη και μου ζητούσαν να μην κλαίω, να είμαι δυνατός για να τις βοηθήσω. Αυτά είπαμε στην ΓΑΔΑ».

Δήλωσε ακόμα ότι συγχωρεί την αδελφή του και περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης που ελπίζει να είναι επιεικής και να μπορέσει η 19χρονη να συνεχίσει τη ζωή της.

Τέλος, δήλωσε πως έχει εισπράξει τεράστια αγάπη και δύναμη από τον κόσμο τον οποίο ευχαριστεί πολύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα