Συγκλονισμένο το ποδόσφαιρο από το μακελειό στο Μάντσεστερ – Τα μηνύματα των ομάδων

Μεγαλώνει το κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης για τα θύματα και τους αγαπημένους τους στην τραγωδία του Μάντσεστερ όσο περνάνε οι ώρες με τις ποδοσφαιρικές ομάδες από όλη την Ευρώπη να στέλνουν μηνύματα στήριξης μέσω Twitter.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε: «Είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι από τα τρομερά γεγονότα χθες το βράδυ στο Manchester Arena. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι προς όλους τους πληγέντες».

We are deeply shocked by last

night’s terrible events at the Manchester Arena. Our thoughts and prayers go out to all those affected.

Manchester United (@ManUtd) May 23, 2017

Η Μάντσεστερ Σίτι από την μεριά της, υπογράμμισε: «Είναι με μεγάλη θλίψη που ακούμε από τα φοβερά γεγονότα στο Arena. Οι καρδιές μας είναι προς όλους τους πληγέντες».

It’s with great sadness we hear of the terrible events at the Arena. Our hearts go out to all affected and to our city’s emergency services.

— Manchester City (@ManCity) May 23, 2017

Αλλά ακόμα και ο Άγιαξ, αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αυριανό τελικό της Στοκχόλμης στο Europa League, έστειλε το δικό του μήνυμα: «Από το Άμστερνταμ στο Μάντσεστερ με αγάπη. Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα και τους αγαπημένους τους».

From Amsterdam with love to Manchester. Our thoughts are with the victims and the loved ones of those affected.

— AFC Ajax (English) (@AFCAjax_EN) May 23, 2017

Από την Ιταλία ανάλογα μηνύματα έφτασαν από Ίντερ και Μίλαν. «Είμαστε κοντά στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην πόλη του Μάντσεστερ και στα παιδιά της, σε μία στιγμή μεγάλου πόνου», έγραψε η Ίντερ.

«Μείνετε δυνατοί στο Μάντσεστερ! Όλες μας οι σκέψεις είναι με τα θύματα και όλους όσους επηρεάζονται από τα χθεσινά γεγονότα», ανέφερε η Μίλαν.

Το αγγλικό ποδόσφαιρο, οι άνθρωποί του, προσπάθησαν από τις πρώτες ώρες μέσω των κοινωνικών δικτύων, από την πρώτη κιόλας στιγμή, να συμπαρασταθούν στους πληγέντες από την μεγάλη τραγωδία του Μάντσεστερ.

«Πραγματικά άσχημα νέα από την μεγάλη πόλη του Μάντσεστερ. Οι σκέψεις είναι με όλους τους πληγέντες», έγραψε στο twitter ο Γκάρι Λίνεκερ.

Truly awful news from the great city of Manchester. Thoughts are with all those affected.

— Gary Lineker (@GaryLineker) May 22, 2017

«Θα ήθελα να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων. Είναι μια θλιβερή ημέρα για τη μεγάλη πόλη του Μάντσεστερ», σημείωσε στον δικό του προσωπικό λογαριασμό ο Βινσέν Κομπανί της Μάντσεστερ Σίτι:

I would like to express my deepest condolences to the families of the victims. It’s a sad day for the great city of Manchester. #Unity

— Vincent Kompany (@VincentKompany) May 22, 2017

Και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν παρέλειψε να εκφράσει τη λύπη του και να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης μέσω του λογαριασμού του στο Instagram:

So sad to hear the news from Manchester. My thoughts are with the families and friends of the victims. #prayformanchester

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις Μάι 23, 2017, 2:26πμ PDT

Ο διάσημος βρετανός αστέρας του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ ο οποίος έζησε καιρό στο Μάντσεστερ δήλωσε συγκλονισμένος από το συμβάν. Σε μία ανάρτησή του στο Facebook αυτός ο πατέρας τεσσάρων παιδιών έγραψε: «Είμαι συγκλονισμένος ως πατέρας και ως άνθρωπος γι αυτό που συνέβη. Οι σκέψεις μου είναι σε όλους εκείνους που επλήγησαν σε αυτή την τραγωδία…».

Μηνύματα από τις ελληνικές ομάδες

Μήνυμα συμπαράστασης προς το Μάντσεστερ για τη βομβιστική επίθεση έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media.

Στη σχετική ανάρτηση υπάρχει η βρετανική σημαία με τη φράση «Pray for Manchester» και από κάτω: «Οι σκέψεις μας στα θύματα & στις οικογένειές τους στο Μάντσεστερ / Our thoughts & prayers with everyone in».

Οι σκέψεις μας στα θύματα & στις οικογένειές τους στο Μάντσεστερ. / Our thoughts & prayers with everyone in #Manchester. #PrayforManchester pic.twitter.com/McZe0rrWpo

Olympiacos FC (@olympiacos_org) May 23, 2017

Συγκλονισμένος και ο Παναθηναϊκός ο οποίος έστειλε μήνυμα συμπαράστασης:

Shocked by Terror again! Why? Our thoughts and prayers with Manchester #StandTogether #PrayForManchester #ManchesterArena #Panathinaikos pic.twitter.com/hBWpkxUpMm

Panathinaikos F.C. (@paofc_) May 23, 2017

Μήνυμα δημοσίευσε και η ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Είμαστε δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ. Η ΑΕΛ η οποία έχει συμπαρασταθεί τόσο στα προσφυγόπουλα και στις οικογένειες τους, δεν μπορεί να διανοηθεί ότι υπάρχει καμία δικαιολογία για τον οποιονδήποτε νοσηρό νου, ο οποίος σχεδιάζει και τελικώς εκτελεί τρομοκρατικές πράξεις σε βάρος ανυποψίαστων και ανυπεράσπιστων ανθρώπων».

Keywords
Τυχαία Θέματα