Συγκινητικό βίντεο αφιερωμένο στον άτυχο Αμπντελάκ Νούρι που παραμένει καθηλωμένος

Στην Ολλανδία δεν έχουν ξεχάσει τον άτυχο Αμπντελάκ Νούρι, τον νεαρό παίκτη του Άγιαξ που διέκοψε απότομα την καριέρα του έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι Κλάιφερτ, Ντεμπελέ και Μενσά πρωταγωνιστούν, μάλιστα, σ’ ένα βίντεο αφιερωμένο στον συγκεκριμένο παίκτη, που παραμένει καθηλωμένος έχοντας ελάχιστη επικοινωνία με το περιβάλλον.

Αυτό το βίντεο «ανέβασε» το «B/R Football» στις σελίδες του στα social media. Οι τρεις

ποδοσφαιριστές μιλούν για τις ικανότητες του Νούρι, θέλοντας έτσι να μην ξεχαστεί από κανέναν ο ταλαντούχος «Άπι» που η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι πριν από έναν χρόνο στο φιλικό του Άγιαξ με την Βέρντερ Βρέμης.

Στο τέλος του βίντεο υπάρχει ένα μήνυμα της οικογένειας του Νούρι που αναφέρει: «Η οικογένεια ευχαριστεί όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου για την υποστήριξη και ζητάει να συνεχιστούν οι προσευχές για τον “Άπι”».

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο ξύπνησε από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρισκόταν 13 μήνες, αναγνωρίζει τους οικείους του, αλλά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο να κινηθεί. Επίσης, οι φίλοι της Μπενφίκα δεν ξέχασαν τον άτυχο Αμπεντελχάκ Νουρί και σήκωσαν πανό συμπαράστασης στο παιχνίδι του Άγιαξ με την Μπενφίκα για το Champions League στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» στο Άμστερνταμ για τον 5ο όμιλο του Champions League.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα