Συγχρονισμός για… σεμινάριο από Διαμαντοπούλου, Ραγκούση και Φλωρίδη

Την ώρα που κάποιοι συγχρονίζουν τα ρολόγια τους για την έναρξη κάποιου «μεγάλου» εγχειρήματος, οι «εκσυγχρονιστές» γελάνε, θα μπορούσε να ήταν εναλλακτικά ο τίτλος της παρούσας ανάρτησης.

Ο λόγος για τα άλλοτε προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννη Ραγκούση και Γιώργο Φλωρίδη, τα οποία σήμερα Τρίτη, επισήμως στεγάζονται πολιτικά

υπό τη σκέπη της «Ώρας των αποφάσεων».

Όμως, για ένα τόσο «μεγάλο, σοβαρό» και συνάμα… σημιτικό φιλόδοξο εγχείρημα, είναι απαραίτητος ο συγχρονισμός και οι κοινές θέσεις. Σε αυτό, οι τρεις «φρέσκοι» εγκέφαλοι της «Ώρας των αποφάσεων» ανταποκρίθηκαν άψογα και με το παραπάνω:

Σχολίασαν με απόλυτο συγχρονισμό την ένταξη του Κώστα Μπαργιώτα στην «πράσινη αγκαλιά» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, δίνοντας ταυτόχρονα το παράδειγμα του τι σημαίνει πλήρης ταύτιση απόψεων και αν μη τι άλλο… φαντασία!

τι πολιτική και ηθική κατάπτωση …
να νομίζεις ότι απαντάς σε κάτι νέο με μία πράξη αποστασίας !

anna diamantopoulou (@adiamantopoulou) 29 Μαρτίου 2017

τι πολιτική και ηθική κατάπτωση …
να νομίζεις ότι απαντάς σε κάτι νέο με μία πράξη αποστασίας !

— Giannis Ragkousis (@gragkousis) 29 Μαρτίου 2017

Τι πολιτική και ηθική κατάπτωση… Να νομίζεις ότι απαντάς στο νέο με μία ακόμη πράξη αποστασίας!

— George Floridis (@georgefloridis) 29 Μαρτίου 2017

Παράλληλα, βάζοντας «πλάτη» στον οργισμένο Σταύρο Θεοδωράκη, ξεκαθάρισαν -ηθελημένα ή μη – ποια θα είναι η θέση του κόμματός τους στον χάρτη της Κεντροαριστεράς. Η θέση που θα «χηρέψει» μετά την αποχώρηση του Ποταμιού από τον πολιτικό χάρτη…

Keywords
Τυχαία Θέματα