Στράτου για Βαρουφάκη – «Ναι, θέλω να τον δω πρωθυπουργό»

«Ναι, θέλω να τον δω πρωθυπουργό. Ποτέ για να γίνει πρωθυπουργός», τόνισε μεταξύ άλλων η Δανάη Στράτου αναφερόμενη στον σύζυγό της Γιάνη Βαρουφάκη, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους για τους οποίους δηλώνει κάτι τέτοιο.

Αναλυτικότερα, η κ. Στράτου παραχώρησε συνέντευξη στα «Παραπολιτικά», όπου μίλησε για την απόφαση του κ. Βαρουφάκη να κάνει το δικό του κόμμα και το πώς η ίδια υποδέχθηκε κάτι τέτοιο, αλλά και για τις προσδοκίες του εν λόγω εγχειρήματος.

Ερωτηθείσα

για το αν ξαφνιάστηκε κι αν συμφώνησε με την απόφαση του συζύγου της να ιδρύσει το ΜέΡΑ25, η κ. Στράτου απάντησε: «Προφανώς. Όλες οι κινήσεις που κάνουμε, είτε εκείνος στην πολιτική είτε εγώ στη δική μου δουλειά, είναι απόρροια κοινής ζύμωσης».

Στο ερώτημα για το αν θέλει να δει τον κ. Βαρουφάκη στη θέση του πρωθυπουργού, η κ. Στράτου απάντησε θετικά, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ναι και όχι. Ακριβώς όπως και όταν αντιμετώπιζα την προοπτική υπουργοποίησής του. Στόχος δεν είναι η θέση, το οφίτσιο. Στόχος είναι να σταματήσουν τα παιδιά μας να αναγκάζονται να μεταναστεύουν. Στόχος είναι η απόδραση της χώρας από τη φυλακή χρέους. Στόχος είναι να πάψουν οι Έλληνες να ασφυκτιούν σε μια Ευρώ – πη που αμαυρώνει την ίδια την εικόνα της και αποδομείται. Αν αυτοί οι στόχοι έρθουν πιο κοντά μέσω της πρωθυπουργοποίησης του Γιάνη, τότε ναι, θέλω να τον δω πρωθυπουργό. Ποτέ για να γίνει πρωθυπουργός».

«Είναι ο άνθρωπός μου, η ζωή μου», τόνισε σε ερώτηση για το σημαίνει για εκείνη ο κ. Βαρουφάκης.

Πηγή: Στράτου για Βαρουφάκη – «Ναι, θέλω να τον δω πρωθυπουργό» - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα