Στον Παπαχριστόπουλο η βουλευτική έδρα – Εκτός Βουλής ο Κουρουμπλής

Δόθηκε τέλος στο θρίλερ με τη διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας του ΣΥΡΙΖΑ, στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών, καθώς, το Πρωτοδικείο αποφάσισε να δώσει την έδρα στον Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο υποψήφιοι βουλευτές είχαν διαφορά στις ψήφους μόλις έξι σταυρούς, αλλά τελικά το Πρωτοδικείο αποφάσισε ότι η έδρα θα πάει στον Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Ο

πρώην υπουργός, Παναγιώτης Κουρουμπλής, τη Δευτέρα, με δηλώσεις του στο newsit.gr, τόνισε ότι αν δεν δοθεί η έδρα στον ίδιο μετά τις παρατυπίες που είχε εντοπίσει, θα προσέφευγε στο Εκλογοδικείο.

«Στο 374ο εκλογικό τμήμα του δήμου Περιστερίου ένας δικαστικός αντιπρόσωπος στα πρακτικά είχε μονογράψει 36 σταυρούς του με το όνομά μου αλλά κατά την μεταφορά του στο σύνολο των ψήφων έγραψε 21 σταυρούς. Σε περίπτωση που δεν ληφθεί αυτό υπόψιν και ανακηρυχθεί τα επόμενα 24ωρα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος βουλευτής, τότε θα προσφύγω στο Εκλογοδικείο», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θα προσφύγει στο Εκλογοδικείο, για να διεκδικήσει τη βουλευτική έδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα