Στον εισαγγελέα επτά οπαδοί του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό (video)

Ταυτοποιήθηκαν, τελικά, επτά από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψαν το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ τον περασμένο Μάρτιο για το πρωτάθλημα της Super League, εξαπολύοντας επίθεση

στα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής που βρίσκονταν στον πάγκο, μόλις στο 5′, γεγονός που επέφερε και την απόλυση υπαλλήλου της «πράσινης» ΠΑΕ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ματς της 17ης Μαρτίου 2019, είχε καταγγελθεί πως κάποιοι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού είχαν μαζί τους μαχαίρια. Η ουσία είναι πως τρεις μήνες μετά, οι επτά μετά από έρευνα της διεύθυνσης Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Η ιστοσελίδα «dikisports.blogspot.com» δημοσιοποίησε πως οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν ότι οι επτά οπαδοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον όσων ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο ένας απ’ αυτούς κατηγορείται για απλή σωματική βλάβη και οι άλλοι έξι για πρόκληση βίας με βάση τον αθλητικό νόμο.

Το ντέρμπι των «αιωνίων» είχε διακοπεί στο 70′, αλλά η εισβολή των υπόδικων πλέον οπαδών του Παναθηναϊκού έγινε πέντε λεπτά μετά την έναρξη του ματς, κάτι που είχε προκαλέσει τότε την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης.

Να θυμίσουμε ότι είχαμε συγκρούσεις και εκτός γηπέδου, με αποτέλεσμα να γίνει και 2η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του ντέρμπι, πριν από την πρώτη στο 5′, όταν κάποιοι κατευθύνθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού

Την ίδια ημέρα οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν κάνει οκτώ συλλήψεις και 18 προσαγωγές, ενώ ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης είχε ζητήσει ταυτοποιήσεις. Όπως και τελικά έγινε.

Πηγή: fws.gr/dikisports.blogspot.com

Keywords
Τυχαία Θέματα