Στη φυλακή ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό

Στις φυλακές οδηγείται ο 64χρονος οδηγός νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό. Μετά την απολογία του, η οποία διήρκησε τουλάχιστον δύο ώρες κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος δήλωσε ότι λυπάται για το κακό που έκανε, αλλά πήρε την νταλίκα γιατί ένιωθε καλά, παρόλο που είχε πιει.

Στο πλευρό του βρέθηκαν από το πρωί συγγενείς του, ενώ ο ίδιος φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας υπό τον φόβο επίθεσης.

Οι κατηγορίες

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

ο 64χρονος οδηγός αφορούν το κακούργημα της διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία προήλθε θάνατος και τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή, σωματικής βλάβης από αμέλεια, παράνομης χρήσης γνήσιου πιστοποιητικού και οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ εντός δύο ετών από προηγούμενη παράβαση.

Από τα στοιχεία της δικογραφίας φαίνεται να προκύπτει ότι το φορτηγό διέθετε ασφαλιστήριο, πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας άλλου οχήματος. Ο 64χρονος είχε συλληφθεί και άλλη φορά υπό την επήρεια αλκοόλ, ενόσω οδηγούσε επαγγελματικό όχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα