Στον αέρα ξανά το Mega – Η πρώτη «καλημέρα» με καλεσμένο τον Πάνο Σόμπολο (video)

Στους τηλεοπτικούς δέκτες επέστρεψε ξανά το κανάλι Mega που ξεκίνησε επίσημα τη Δευτέρα (17/10) το πρόγραμμά του μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικό τοπίο. Πρεμιέρα στο κανάλι έκανε η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και ο Πάνος Σόμπολος ήταν εκείνος που έκανε «ποδαρικό» στο… νέο ξεκίνημα, ως πρώτος καλεσμένος του Νίκου Φιλιππίδη και της Μπάγιας Αντωνοπούλου στο στούντιο, με τον πρώην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Ο Πάνος Σόμπολος εμφανώς

συγκινημένος για την επαναλειτουργία του Μεγάλου Καναλιού, στο οποίο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της δημοσιογραφικής καριέρας του, ως «πρύτανης» του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Σε αυτή ακριβώς τη σημειολογία αναφέρθηκε ο πρώην ρεπόρτερ, με όσα εκμυστηρεύτηκε στον Νίκο Φιλιππίδη και τη Μπάγια Αντωνοπούλου, ευχόμενος «καλή επιτυχία» στην καινούρια προσπάθεια του Mega.

Στην πρώτη τους «καλημέρα» οι Νίκος Φιλιππίδης και Μπάγια Αντωνοπούλου αναφέρθηκαν στη σημειολογία της στιγμής και τη συναισθηματική φόρτιση, χρησιμοποιώντας στα λόγια τους… τίτλους από τις ιστορικές σειρές μυθοπλασίας του Mega, για να ακολουθήσει η κανονική ροή της εκπομπής, με ρεπορτάζ και συνδέσεις…

O Σταμάτης Μαλέλης, στο κοντρόλ του «Mega» στην πρεμιέρα του καναλιού:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ιστορία.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stamatis Malelis (@smalelis) στις 16 Φεβ, 2020 στις 9:31 μμ PST

Πηγή: Στον αέρα ξανά το Mega – Η πρώτη «καλημέρα» με καλεσμένο τον Πάνο Σόμπολο (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα