«Στον αέρα» το ελληνικό μπάσκετ – Δεν κατεβαίνει με Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός και «βλέπει» Α2

Δεν κατεβαίνει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο ΟλυμπιακόςΤην ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος ΑγγελόπουλοςΗ απόφαση έχει τη στήριξη και της «Θύρας 7»

Η απόφαση της οικογένειας Αγγελόπουλου και των οπαδών της «Θύρα 7» να μην κατέβουν οι «ερυθρόλευκοι» στα πλέι οφ τινάζει στον αέρα το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

ήταν προγραμματισμένο για την Δευτέρα στις 19:00. Την απόφαση των ιδιοκτητών ανακοίνωσε στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Βάσει του κανονισμού του ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός υποβιβάζεται στην Α2, κάτι που δεν τον πτοεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγε στο συνέδριο της «Θύρας 7» και ανακοίνωσε την απόφαση της ιδιοκτησίας στους οργανωμένους οπαδούς. Οι οποίοι στήριξαν την απόφαση της διοίκησης και υποσχέθηκαν στήριξη ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός παίζει του χρόνου στα γήπεδα της Α2!

«Εμείς δεν είμαστε κωλοτούμπες. Είπαμε ότι θα το πάμε μέχρι τέλους και θα το πάμε. Σας θέλουμε κοντά μας, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και όχι οι επενδυτές. Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μας. Θέλουμε του χρόνου το γήπεδο να είναι γεμάτο, παρότι γνωρίζουμε το ΣΕΦ δεν είναι και το πιο μπασκετικό γήπεδο», φέρεται να είπε στο συνέδριο της Θύρας 7 ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακοινώνοντας την απόφαση της ιδιοκτησίας να μην κατέβει η ομάδα στα πλέι οφ.

Παράλληλα, διέψευσε τα όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο ο ίδιος και ο αδερφός του να εγκαταλείψουν την ΚΑΕ. «Δεν πάμε πουθενά» είπε, σημειώνοντας πως στόχος της διοίκησης είναι να φτιάξουν μια ομάδα για το κορυφαίο επίπεδο στην Ευρωλίγκα. «Θα κάνουμε τα πάντα για να μην υποβιβαστούμε», είπε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

(Με πληροφορίες από newsit.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα