«Στόχος της κυβέρνησης η οριστική έξοδος από την κρίση τον Αύγουστο του 2018»

Εγκαινιάζεται σήμερα η 82η ΔΕΘ υπό τον Αλέξη ΤσίπραΣυνάντηση του πρωθυπουργού με τη ΔΕΘ-Helexpo και τους εργαζόμενους στη διεθνή έκθεση

Στον στόχο της κυβέρνησης να οδηγήσει τη χώρα στην οριστική έξοδο από την κρίση τον Αύγουστο του 2018, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση

της ΔΕΘ-Helexpo και τους εργαζόμενους στη διεθνή έκθεση.

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη συνάντηση, στη διοργάνωση που θα γίνει του χρόνου τιμώμενη χώρα θα είναι οι ΗΠΑ.

Η διοίκηση της ΔΕΘ διατύπωσε το αίτημα για ανάπλαση του χώρου όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της και ο πρωθυπουργός αντέδρασε θετικά και είπε ότι αυτό που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η περαιτέρω διεθνοποίηση της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός με τη Διοίκηση της ΔΕΘ σημείωσε πως ο φετινός τίτλος της ΔΕΘ θα μπορούσε να είναι και «αρχίζουμε να οργανώνουμε το μέλλον». Πρόσθεσε επίσης ότι βασικός στόχος είναι η 83η ΔΕΘ (του χρόνου) να είναι η πρώτη που θα εγκαινιάσει έξω από τη σκληρή επιτροπεία.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων και ακολούθως επισκεπτόμενος το περίπτερο του ΟΑΣΘ σημείωσε πως το στοίχημα της σημερινής κυβέρνησης δεν είναι απλά η εκκαθάριση του Οργανισμού αλλά η βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών για τον πολίτη, με τον πήχυ πολύ ψηλά κ όχι σε σχέση με τη προηγούμενη διοίκηση που δεν μπορούσε να είναι χειρότερα.

Επιπλέον, ερωτηθείς για το Μετρό Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός σημείωσε πως μετά από τόσα χρόνια σταμάτησε να αποτελεί ανέκδοτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα