Στο σπίτι της οικογένειας η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα – Στο «πόδι» η αστυνομία

Η σορός στις 6.00 το πρωί έφτασε στο γραφείο τελετώνΤην Πέμπτη στις 13:00 (τοπική ώρα) η κηδεία του 35χρονουΣτο χωριό έχουν αρχίσει να φτάνουν συγγενείς και φίλοι από την Αθήνα και άλλες περιοχές της ΕλλάδαςΑυξημένα τα μέτρα της αστυνομίας

Μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα η οικογένεια Κατσίφα παρέλαβε τη 1.00 τα ξημερώματα τη σορό του Κωνσταντίνου, από το νεκροτομείο Τιράνων, δέκα ημέρες μετά το θάνατό του, σε επεισόδιο με τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις.

Η

εισαγγελία Τιράνων, ύστερα από την παρέμβαση της αλβανικής προεδρίας, έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας η οποία ζει δραματικές στιγμές. Η σορός στις 6.00 το πρωί έφτασε στο γραφείο τελετών στην Δερβιτσάνη και αναμένεται να μεταφερθεί νωρίς το απόγευμα στο σπίτι της οικογένειας, σύμφωνα με την παράδοση του τόπου.

Η κηδεία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα έχει προγραμματιστεί να γίνει αύριο στις 13:00 τοπική ώρα (14:00 ώρα Ελλάδος).

Αυξημένα τα μέτρα της αστυνομίας

Αυξημένα είναι και τα μέτρα ασφάλειας τόσο από την ελληνική όσο και από την αλβανική αστυνομία στα σύνορα για την αυριανή ημέρα, όταν θα τελεστεί η κηδεία του 35χρονου.

Δεκάδες πούλμαν έχουν ναυλωθεί προκειμένου να παραστούν στην κηδεία άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στο χωριό ήδη από σήμερα έχουν αρχίσει να φτάνουν συγγενείς και φίλοι από την Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας για το τελευταίο αντίο στον 35χρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα