Στο πλευρό του Αθηναίου όλοι οι διεθνείς – Τι έγραψε και η Εβίνα Μάλτση για τον άτυχο γκαρντ (video)

Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν ο μεγάλος άτυχος στο φιλικό της εθνικής ομάδας μπάσκετ κόντρα στη Σερβία στο ΟΑΚΑ, που είχε μορφή τελικού για το τουρνουά «Ακρόπολις». Ο σοβαρός τραυματισμός του άσου του Παναθηναϊκού «πάγωσε» το κατάμεστο ΟΑΚΑ. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχασε τον έμπειρο γκαρντ που υπέστη ρήξη χιαστού και τη θέση του παίρνει ο Βαγγέλης Μάντζαρης εν όψει

του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα. Στο πλευρό του Γιάννη Αθηναίου είναι όλοι οι διεθνείς παίκτες και όχι μόνο.

Λίγο μετά τη δυσάρεστη είδηση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ανάρτηση στο Instagram εξέφρασε την στήριξή του στον συμπαίκτη του.

«Προσευχηθείτε για τον δικό μου», αναφέρει το μήνυμα του Greek Freak, ανεβάζοντας και μία φωτογραφία του Αθηναίου. Mε τον αδελφό του, Θανάση, να τονίζει: «Με ψυχή και ένα χαμόγελο…Θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!».

Ο Νικ Καλάθης απευθύνθηκε στον συμπαίκτη του σε Εθνική και Παναθηναϊκό, λέγοντάς του ότι ο τραυματισμός του είναι… «μικροπράγματα μπροστά σε μια μεγάλη επιστροφή».

«Γρήγορα πάλι κοντά μας! Με υγεία και έτοιμος για το επόμενο μεγάλο ραντεβού! Σε κάθε βήμα θα είσαι μαζί μας, όπως ήσουν από την αρχή αυτής της διαδρομής!», ανέφερε ο Γιάννης Μπουρούσης, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης υπογράμμισε: «Οι δυνατοί είναι για τα δύσκολα φίλε κι εσύ είσαι απ’ αυτούς!!! Ολα θα πάνε καλά και θα γυρίσεις ακόμα καλύτερος».

Το πιο συγκλονιστικό μήνυμα… ήρθε από τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί όσο κανείς από τραυματισμούς και η ευαισθησία του σε τέτοια ζητήματα είναι πολύ μεγάλη: «Θα προτιμούσα να σε κουβαλάω έτσι για να σε πετάξω σε μια πισίνα ρε αδερφέ… αλλά η ζωή τελικά είναι φτιαγμένη με δυσκολίες!! Όλοι θα σου πουν να μείνεις δυνατός, γιατί απλά έτσι τους έχεις μάθει..!! Δεν είναι like κ καρδούλες η ζωή, ούτε μετριέται έτσι η αγάπη.. κ εσύ έχεις αρκετή γι’ αυτό το άθλημα!.. αυτό το άθλημα που σε κάνει να πονάς κ που το κυνηγάς κάθε μέρα ώστε να γίνεις καλύτερος..άλλοι λένε ότι είναι μια δοκιμασία, άλλοι λένε η κακιά στιγμή!! Κανείς δεν ξέρει.. αυτό που ξέρω εγώ είσαι ΕΣΥ..!!

Κ είμαι σίγουρος πως θα είσαι κάθε μέρα εκεί, κλεισμένος σε ένα φυσικοθεραπευτήριο και σε ένα γυμναστήριο ΜΟΝΟΣ σου για να γίνεις καλά.. αυτή είναι κύριοι η ζωή ενός πρωταθλητή. Μια ζωή, που πολλές φορές η επιτυχία μετριέται με τα σημάδια που έχεις στο κορμί σου!!δεν είναι παράσημα, ούτε απλές γρατζουνιές.. είναι πόνος!! Πόνος για κάτι που αγαπάς…!! Κ ότι αγαπάς δεν το αφήνεις ποτέ.. Γιάννη, μείνε δυνατός κι εμείς θα είμαστε πάντα εκεί για σένα!».

Η Εβίνα Μάλτση, που βραβεύτηκε και αποθεώθηκε στο ΟΑΚΑ στον αγώνα με την Τουρκία για την προσφορά της στην εθνική ομάδα γυναικών (η ΕΟΚ δημιούργησε ένα βίντεο από την ιδιαίτερη βραδιά) έγραψε στο Facebook: «Αγόρι μου…. μην ρωτάς γιατί έγινε αυτό τώρα , μην λυγίσεις από την ατυχία , σφίξε τα δόντια όσο μπορείς και γυρνά δυνατότερος ! Σιδερένιος ! Όλη η Ελλάδα δίπλα σου

Keywords
Τυχαία Θέματα