«Στο παρελθόν είχα μεγάλο κόμπλεξ με τη φωνή μου. Θεωρούσα πως είναι το μεγάλο μου ελάττωμα»

Η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι ένιωθε κόμπλεξ με τη φωνή της σε μικρότερη ηλικία. Ένιωθε ότι η λεπτή φωνή της ήταν ελάττωμα.

«Στο παρελθόν είχα μεγάλο κόμπλεξ με τη φωνή μου. Θεωρούσα πως είναι το μεγάλο μου ελάττωμα, διότι όλοι μου έλεγαν ότι είναι σαν καρτούν και πως έπρεπε να την αλλάξω. Μάλιστα, έκανα και μαθήματα ορθοφωνίας. Κάποια στιγμή αποφάσισα πως η φωνή μου πρέπει να γίνει το όπλο μου για τη δουλειά. Με αυτή λοιπόν την ιδιαίτερη φωνή ξεκίνησα να κάνω ραδιόφωνο», δήλωσε η Ελένη Καρποντίνη στο περιοδικό People.

Στο

ραδιόφωνο επιστρέφει τη Δευτέρα 24/9, καθώς μαζί με τον ηθοποιό και ραδιοφωνικό παραγωγό Μέμο Κοέν θα λένε την πρώτη καλημέρα στις 7.00 το πρωί, μέσα από το ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη Fm 92,3. «Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για την συγκεκριμένη συνεργασία. Χαίρομαι που ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος μας εμπιστεύτηκε την συγκεκριμένη ζώνη. Για μένα είναι ο θεός του ραδιοφώνου και ο καλύτερος στο είδος του. Συν τοις άλλοις, έχω γίνει και πρωινός τύπος, οπότε έχω ένα προαίσθημα πως όλα θα πάνε καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα