Στο Ντόρτμουντ ο πρώτος οίκος ανοχής για σεξ με κούκλες στη Γερμανία (εικόνες)

Φαίνεται πως εξαπλώνεται μια νέα τάση που ξεκίνησε από τη Βαρκελώνη και την Αυστρία, με επιρροές από την Ασία, σύμφωνα με την οποία οι άνδρες αρχίζουν να αντικαθιστούν στο σεξ τις γυναίκες, επιλέγοντας… κούκλες.

Δείτε επίσης: Ο πρώτος οίκος ανοχής για σεξ με κούκλες άνοιξε στη Βαρκελώνη (εικόνες)

Η νέα τάση έφτασε προσφάτως και στο Ντόρτμουντ, όπου άνοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής για σεξ με κούκλες στη Γερμανία κι ονομάζεται «Bordoll» (λογοπαίγνιο από τις λέξεις «bordello» και «doll»). Ιδιοκτήτρια αυτού του οίκου ανοχής είναι η Evelyn Schwarz, η οποία δηλώνει αρκετά ευχαριστημένη από το επιχειρηματικό της εγχείρημα, το οποίο ήδη αποδίδει καρπούς.

Το «Bordoll» διαθέτει 15 κούκλες (ασιατικής κατασκευής) και η κάθε μία κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ. Ο «πελάτης» έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 15 κούκλες με διαφορετικό ύψος, χρώμα μαλλιών, αναλογίες, ενώ το κόστος για την «ερωτική συνεύρεση» είναι στα 80 ευρώ την ώρα.

Οι δουλειές πάνε καλά, σημειώνει η Schwarz, καθώς όπως αποκάλυψε, κάθε κούκλα κάνει περίπου 11 ραντεβού την ημέρα. Με λίγα λόγια, κάθε κούκλα αποφέρει έσοδα της τάξης των 880 ευρώ την ημέρα.

«Οι περισσότεροι έρχονται από περιέργεια, αλλά το 70% αυτών, επιστρέφει ξανά, καθώς μένει ικανοποιημένος από την εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ το κορυφαίο όλων, είναι πως πολλές σύντροφοι πελατών περιμένουν έξω στο αυτοκίνητο.

Σχετικές φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα