Στο Μέγαρο Μαξίμου τη Δευτέρα η Εθνική Ομάδα Αστέγων

Την ποδοσφαιρική Εθνική Ομάδα Αστέγων θα δεχθεί αύριο, Δευτέρα, στις 13.00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μέλη της είναι ο Γρηγόρης, ο Λευτέρης, ο Βλαδίμηρος, η Αγγελική, η Γαβριέλα-Αρετή, ο Χρήστος και ο έτερος Λευτέρης οι οποίοι συμμετείχαν στην αποστολή που πήρε μέρος στο 17ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων που διεξήχθη στο Κάρντιφ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να τους επαινέσει για μια ακόμη φορά για τη δύναμή τους και να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν,

στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως η Πολιτεία θα είναι δίπλα σε εκείνους που καταβάλλουν μεγάλο αγώνα για μια καλύτερη ζωή. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που έχει συνάντηση μαζί τους, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Δεκέμβριο του 2016 είχε ανταποκριθεί στην πρόσκλησή τους για έναν «ζεστό» ποδοσφαιρικό αγώνα στην καρδιά του χειμώνα.

Eκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων (Homeless World Cup), η ελληνική oμάδα είναι επίσης μέλος του Streetfootballworld, ενός σημαντικού οργανισμού με έδρα το Βερολίνο που υπηρετεί το κοινωνικό ποδόσφαιρο.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν η υφυπουργός για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα