Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο «Silver Wind»

Με εκδρομές εντός και εκτός της Θεσσαλονίκης αξιοποιούν την παραμονή τους στην πόλη οι 122 επιβάτες, Αυστραλοί, Αμερικανοί και Άγγλοι, του κρουαζιερόπλοιου «Silver Wind», που κατέπλευσε στο λιμάνι στις 8.00 το πρωί, προερχόμενο από τον Βόλο, και θα αναχωρήσει στις 7.00 το βράδυ για την Καβάλα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στέλεχος

του πρακτορείου Κοσμάτος, οι μισοί περίπου επιβάτες του συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιου «ψήφισαν» την περιήγηση στην πόλη -Αρχαιολογικό Μουσείο, Ροτόντα, Άγιος Δημήτριος, Αγία Σοφία-, ενώ οι υπόλοιποι, γεμίζοντας δύο τουριστικά λεωφορεία, κατευθύνθηκαν στη Βεργίνα.

Το επόμενο κρουαζιερόπλοιο που αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στις 8 Μαΐου, είναι το Aegean Odyssey.

Στο μεταξύ, σημειώνεται ότι από τις 16 Ιουνίου μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται σε ισχύ η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης-Σποράδων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Hellenic Seaways. Η σύνδεση, θα γίνεται με το ταχύπλοο επιβατηγό «Flying Cat 4», χωρητικότητας 440 επιβατών, θα πραγματοποιεί το ταξίδι σε λιγότερες από τρεις ώρες.

Το δρομολόγιο θα ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη καθημερινά στις 900 το πρωί, με κατεύθυνση Σκόπελο-Αλόννησο-Σκιάθο. Η επιστροφή θα γίνεται κάθε απόγευμα στις 7.10 από Σκιάθο με στάσεις σε Αλόννησο, Σκόπελο, και άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 10.45 το βράδυ. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το δρομολόγιο θα περιλαμβάνει και στάση στη Γλώσσα Σκοπέλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα