Στο ίδιο κελί οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Αρχικά είχε προγραμματιστεί ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός να παραμείνουν σε διαφορετικούς χώρους και χωρίς να έχουν επαφή μεταξύ τουςΤελικά μοιράζονται τον λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος, όμως, είναι ένας και ενιαίος

Στο ίδιο κελί στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός που είναι κατηγορούμενοι για τη δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Και ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός να παραμείνουν σε διαφορετικούς χώρους και

χωρίς να έχουν επαφή μεταξύ τους, σύμφωνα, ωστόσο με το Kozanimedia, οι δύο θα μοιράζονται προς το παρόν το ίδιο κελί.

Πρόκειται ουσιαστικά για το λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι ειδικά διαμορφωμένος για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος, όμως, είναι ένας και ενιαίος.

Έτσι, για την ώρα, οι δυο φερόμενοι ως δράστες παραμένουν μαζί, στον ίδιο χώρο, κάτω από εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας και, φυσικά, σε πλήρη απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους στο Φελλί Γρεβενών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι σχέσεις μεταξύ των δύο είναι αρκετά καλές, χωρίς να υπάρχουν προστριβές.

Σε νέα απολογία οι δύο κατηγορούμενοι

Στο μεταξύ, σημαντικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. Και αυτό γιατί εκ νέου σε απολογία θα καλέσουν οι δικαστικές αρχές τον 19χρονο και τον 21χρονο προκειμένου για να διερευνήσουν τι ακριβώς έγινε και πώς δολοφονήθηκε η Ελένη Τοπαλίδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του OPEN «Top Story» οι ασάφειες και τα διαφορετικά στοιχεία που εμφανίζονται στα όσα έχουν πει μέχρι τώρα οδηγούν τις δικαστικές αρχές στην ανάγκη να τεθούν εκ νέου στη βάσανο των ερωτήσεων. Οι δύο κατηγορούμενοι ρίχνουν το βάρος της δολοφονίας ο ένας στον άλλον και υποστηρίζουν, ο κάθε ένας από την πλευρά του, ότι αποτέλεσαν «πειθήνια όργανα» του άλλου. Σημείο κλειδί της υπόθεσης είναι το αποτύπωμα που όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες δεν ήταν στο σίδερο αλλά στη σιδερώστρα, όπου και αυτό βρισκόταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα