Στο CAS η Μάντσεστερ Σίτι για να προλάβει την UEFA και να μπλοκάρει τη δίκη της

Η Μάντσεστερ Σίτι έχοντας ορατό το φάσμα του αποκλεισμού από το Champions League της νέας περιόδου, προέβη σε κίνηση τακτικής, προκειμένου να προλάβει αυτό το πολύ αρνητικό σενάριο…

Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Αγγλίας προσέφυγε στο CAS, ζητώντας να μην εκδικαστεί η υπόθεση της παραβίασης του «Financial Fair Play» από την αρμόδια επιτροπή της UEFA.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές

ημέρες το συμβούλιο οικονομικού ελέγχου της UEFA παρέπεμψε τους «πολίτες» για παραβίαση του «οικονομικού ευ αγωνίζεσθαι», ενώ δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας αντιμετώπιζαν κίνδυνο αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις γενικότερα.

https://t.co/R5XIT0WGPb Le cas de Manchester City déféré à la chambre de jugement de l'ICFC – Football365

— mutuellesinfo (@mutuellesinfo) 16 Μαΐου 2019

Η Μάντσεστερ Σίτι επιδιώκει να μπλοκάρει την εκδίκαση της υπόθεσης από τη δικαστική επιτροπή της UEFA, με επιχείρημα ότι τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία προέρχονται από υποκλοπές και κατά συνέπεια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Εκτός και εάν η UEFA έχει στον σχετικό φάκελο και άλλα στοιχεία που δεν τα γνωρίζουν οι «πολίτες».

What next for Manchester City if CAS are now involved https://t.co/LRasfFh7l0

— Manchester City News (@ManCityMEN) 6 Ιουνίου 2019

Manchester City has launched a legal challenge to block UEFA’s pursuit of a Champions League ban for violating spending regulations.

City have asked CAS to throw out the case that has been passed by UEFA’s investigators to its judges.

[via @AP] pic.twitter.com/n39PVFlOpb

— Superbia Proelia (@SuperbiaProeIia) 5 Ιουνίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα