Στήριξε έμπρακτα τα μικρά νησιά του Αιγαίου… διασκεδάζοντας

Ποιος λέει ότι στις πίστες τα χρήματα που δαπανώνται πηγαίνουν στο βρόντο; Υπάρχουν βραδιές, όπως μία που οργανώνει η Symplefsi την επόμενη Παρασκευή, από τις οποίες τα έσοδα καταλήγουν σε μερικά από τα πιο απομονωμένα σχολεία της Ελλάδας και μπορείς να τα ενισχύσεις κι εσύ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Σύμπλευση», που έχει ως μοναδικό

σκοπό την υποστήριξη και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων των Ελληνικών ακριτικών νήσων, διοργανώνει χοροεσπερίδα για τη συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών των σχολείων στα νησιά όπου θα φτάσουν φέτος τα φουσκωτά.

Το φετινό ραντεβού δόθηκε στο FEVER για την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, με τη συντροφιά των Νίκου Οικονομόπουλου και Στέλιου Ρόκκου.

Η τιμή της πρόσκλησης ορίστηκε στα 40 ευρώ ανά άτομο, με την τιμή να περιλαμβάνει το φαγητό, ενώ εξασφαλίστηκαν μειωμένες χρεώσεις σε σχέση με τον τιμοκατάλογο του κέντρου σε ό,τι αφορά στην περαιτέρω κατανάλωση αλκοόλ.

Για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να παρίστανται, υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουν προσκλήσεις, δηλώνοντας παράλληλα στον υπεύθυνο κρατήσεων (Τέλη Κολυμπίρη, 6944305941) ότι δεν πρόκειται να παραβρεθούν.

Ακόμη και όσοι δεν διαλέξετε να ενισχύσετε χρηματικά τις προσπάθειες των εθελοντών, μπορείτε να δώσετε δύναμη στην παρουσία τους στα social media με ένα like/follow στο προφίλ της +πλευσης στο facebook, ώστε οι ανάγκες των μικρών μας νησιών να αποκτήσουν ακόμη ισχυρότερη φωνή…

Η επίσκεψή σας στη σελίδα της +πλευσης εξάλλου θα σας ανταμείψει, με μερικά πανέμορφα βίντεο από τις πλεύσεις στα νερά του Αιγαίου και πλούσιο φωτογραφικό υλικό…

Keywords
Τυχαία Θέματα