Στην ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο

Στις 10:00 στην ολομέλεια το πολυνομοσχέδιοΕπί της αρχής ψηφίστηκε στις επιτροπές της ΒουλήςΈνταση με αφορμή τις απεργίεςΤη Δευτέρα η ψήφισή του

Το πρωί της Παρασκευής κατατίθεται στην ολομέλεια του κοινοβουλίου το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης, μετά την ψήφισή του επί της αρχής στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής.

Δείτε επίσης: Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Υπέρ του πολυνομοσχεδίου τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ

και ΑΝΕΛ ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης δήλωσαν ότι το καταψηφίζουν, με το πολιτικό θερμόμετρο να ανεβαίνει ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ΚΚΕ, με αφορμή την εισβολή του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας, δύο μέρες νωρίτερα.

Δείτε επίσης: Βουλή: «Άναψαν τα αίματα» για την εισβολή του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπαδόπουλος, επιτέθηκε στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, Γιάννη Τασιούλα, και το ΚΚΕ, για την εισβολή του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας.

Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν τη δριμύτατη αντίδραση του ΚΚΕ, που κατηγόρησε τον βουλευτή ότι αξιοποιεί το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής για να επιτεθεί.

Νέος γύρος έντασης αναμένεται να προκληθεί τη Δευτέρα, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, αλλά και απεργίας πολλών κλάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα