Στην Αθήνα τούρκοι αστυνομικοί ενόψει της επίσκεψης Ερντογάν

«Αστακός» η Αθήνα τις ημέρες της επίσκεψης του τούρκου προέδρουΠερίπου 200 αστυνομικοί θα συνοδεύουν τον ΕρντογάνΣτην Αθήνα θα φτάσουν και 10 θωρακισμένα αυτοκίνητα στα οποία θα επιβαίνουν οι αστυνομικοί της ασφάλειας

Στην Αθήνα φτάνουν οι πρώτοι τούρκοι αστυνομικοί που αποτελούν την προσωπική φρουρά του Ταγίπ Ερντογάν. Οι τούρκοι

αστυνομικοί θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις με τους έλληνες αστυνομικούς για τον σχεδιασμό των αυστηρών μέτρων ασφαλείας ενόψει της επίσκεψης του Ερντογάν στη χώρα μας.

Περίπου 200 αστυνομικοί θα συνοδεύουν τον τούρκο πρόεδρο και οι περισσότεροι από αυτούς θα φτάσουν την Τρίτη στην Αθήνα προκειμένου να κάνουν αυτοψία στις διαδρομές που θα ακολουθήσει ο Ερντογάν.

Παράλληλα, θα έρθουν στην Ελλάδα και περίπου 10 θωρακισμένα αυτοκίνητα, στα οποία θα επιβαίνουν οι αστυνομικοί της ασφάλειας και θα αποτελούν την αυτοκινητοπομπή του Ερντογάν.

ΕΚΑΜ, αντιτρομοκρατική, και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ θα ακολουθούν και την «ανάσα» του Ερντογάν, άνω πάνοπλοι αστυνομικοί σε ταράτσες θα έχουν γενική εικόνα της κατάστασης και θα ενημερώνουν το κέντρο επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα του τούρκου προέδρου σύμφωνα με το onalert.gr:

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου

-Στις 11:00 άφιξη στο Ελ. Βενιζέλος. Θα τον υποδεχτεί μάλλον ο Νίκος Κοτζιάς

-Στις 11:30 συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο

-Στις 12:30 συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

Υπολογίζεται ότι για την φύλαξή του θα απασχοληθούν περίπου 2.000 αστυνομικοί

Σύμφωνα με πληροφορίες το κυρίως «μενού» των συζητήσεων θα περιλαμβάνει την βελτίωση της οικονομικής συνεργασίας των χωρώ, το μεταναστευτικό, το Αιγαίο και τις περιφερειακές εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα