Στην Αθήνα επέστρεψε το 21χρονο μοντέλο μετά την αθώωσή του στο Χονγκ Κονγκ για την κοκαΐνη

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αθώωσή της από το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ«Είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα», ήταν τα πρώτα λόγια της με το που επέστρεψεΈφτασε στο «Ελ.Βενιζέλος» συνοδευόμενη από την οικογένειά της

Στην Ελλάδα επέστρεψε το πρωί της Τετάρτης η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το 21χρονο μοντέλο λίγες ημέρες ύστερα από την αθώωσή της από το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ.

Η κοπέλα είχε κατηγορηθεί για μεταφορά κοκαΐνης 2,6 κιλών στις αποσκευές της στις 13 Νοεμβρίου του 2017 στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και από τότε ξεκίνησε ένα μεγάλος Γολγοθάς για την ίδια.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, που πέρασε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ και την περασμένη εβδομάδα αφέθηκε ελεύθερη, καθώς το δικαστήριο την έκρινε αθώα.

Έφτασε στο «Ελ.Βενιζέλος» συνοδευόμενη από την οικογένειά της, που είχε μεταβεί στο Χονγκ Κονγκ για τη διεξαγωγή της δίκης. Ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου είχε φτάσει νωρίτερα, αλλά την περίμενε και ο ίδιος στο αεροδρόμιο.

«Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω μετά από 16 μήνες άδικης κράτησης, ταλαιπωρίας και θλίψης. Το είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητά μου. Μόνη μου επιθυμία είναι να επιστρέψω στη Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω τη ζωή μου από την αρχή», δήλωσε το 21χρονο μοντέλο.

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι την Ειρήνη και τους γονείς της στην Ελλάδα. Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από 17 μήνες λαμβάνει τέλος σήμερα με την επιστροφή της στην Ελλάδα. Χρειάστηκε υπομονή από πλευράς της και από τους γονείς της. Αυτή τη στιγμή την ονειρευόταν κι εκείνη κι εγώ τους τελευταίους μήνες», είπε με τη σειρά του ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα