Στην αντεπίθεση ο Κόκκαλης: Ο Μαρινάκης μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος δήμαρχος

Με μια ανάρτηση στο Twitter απάντησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης στα όσα δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόκκαλης

ανέφερε ότι ο κ. Μαρινάκης του ζήτησε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά.

«Ωστόσο εγώ δεν ήθελα να είμαι δοτός Δήμαρχος με ένα ορισμένο δημοτικό συμβούλιο από τον ίδιο», συμπλήρωσε.

Η σχετική ανάρτηση:

Ο κ. Μαρινάκης μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Ωστόσο εγώ δεν ήθελα να είμαι δοτός Δήμαρχος με ένα ορισμένο δημοτικό συμβούλιο από τον ίδιο. #kanali1

— Petros Kokkalis (@PetrosKokkalis) 18 Απριλίου 2019

«Να βγαίνει πιο συχνά στα ΜΜΕ ο κ. Μαρινάκης για να καταλάβει και ο κόσμος τον χαρακτήρα του»

Παράλληλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4 fm», ο κ. Κόκκαλης δήλωσε σοκαρισμένος από τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή στα κοινά ο κ. Μαρινάκης. «Είναι σοκαριστική εμπειρία να τον ακούς», τόνισε. Ο ίδιος προσέθεσε ότι πρέπει «να βγαίνει πιο συχνά στα ΜΜΕ για να καταλάβει και ο κόσμος το χαρακτήρα του».

Συνεχίζοντας, επανέλαβε ότι «ο Μαρινάκης είναι ψεύτης», προσθέτοντας ότι «έχει σημασία να πω την αλήθεια στον κόσμο του Πειραιά και, αν θέλει, ας βγει να με διαψεύσει».

«Όπως τσακώνεται με όλο τον κόσμο, κάποια στιγμή τσακώθηκε και με τον κ. Μιχαλολιάκο και μου ζήτησε, τον Φεβρουάριο του 2014, να είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Μου μετέφερε την πρόταση μέσω του Γιάννη Μώραλη που εργαζόταν τότε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και είμαστε φίλοι. Του ζήτησα δύο μέρες να το σκεφτώ αλλά άμεσα αποφάσισα ότι, παρότι είναι σπουδαίο να είσαι δήμαρχος Πειραιά, δεν είμαι διατεθειμένος να είμαι δοτός δήμαρχος Πειραιά, με ένα δημοτικό συμβούλιο εκλεγμένο από τον κ. Μαρινάκη», συμπλήρωσε.

Σε άλλο σημείο, ο κ. Κόκκαλης είπε ότι «για τον Ολυμπιακό θα τον κρίνει και τον ίδιον η ιστορία» προσθέτοντας ότι «ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλο μέγεθος αλλά καμιά φορά παίζουν ρόλο και οι άνθρωποι. Κανένας δεν είναι μεγαλύτερος από τον Ολυμπιακό, θα μας κρίνει όλους η ιστορία».

Τέλος, ανέφερε για τον εφοπλιστή, ότι «έχει τον δημοσιογραφικό οργανισμό Μαρινάκη, έχει και καινούργιο κανάλι, έχει πάρα πολλά “παπαγαλάκια” που χρησιμοποιεί. Πρόσφατα ανακάλυψαν έναν λάθος παππού, θα μου βρούνε και κανέναν τρίτο παππού όπου να ‘ναι. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτή τη συζήτηση. Πρέπει όμως να τον παρακαλέσω να βγαίνει πιο συχνά στα ΜΜΕ για να καταλάβει και ο κόσμος το χαρακτήρα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα