Στην Αγγλία αγωνίζονται ενωμένοι για να καταπολεμήσουν τον ρατσισμό στα γήπεδα

Φαινόμενα ρατσισμού υπάρχουν έντονα και στην Αγγλία και στο Νησί προσπαθούν να ξημερώσει μια καλύτερη «ημέρα» όχι μόνο στα δικά τους γήπεδα, αλλά και στο εξωτερικό. Το θετικό είναι πως παρουσιάζονται όλοι (παίκτες, προπονητές, σύλλογοι, αρχές κ.α.) ενωμένοι σ’ αυτό τον αγώνα.

Το πρόσφατο ντέρμπι μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι βρήκε μεγάλη νικήτρια την ομάδα του δυτικού Λονδίνου με 2-0, αλλά άφησε «τραύματα» στο ίδιο το ποδόσφαιρο, με το σκληρό και αποκρουστικό πρόσωπο του ρατσισμού να κάνει την εμφάνισή του το απόγευμα του Σαββάτου (8/12) στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

dir="ltr" lang="en">Pep Guardiola backs ‘incredible’ Raheem Sterling for response after ‘racist abuse’ at Chelseahttps://t.co/iJCevbfIKH pic.twitter.com/yQYMkxhVjF

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) 11 Δεκεμβρίου 2018

Και αυτό γιατί ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ, έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του ματς από μερικούς οπαδούς των «μπλε», με το γεγονός αυτό να ξεσηκώνει θύελλα διαμαρτυριών και την αστυνομία να ανοίγει άμεσα φάκελο για την υπόθεση.

How Chelsea fan Colin Wing is arguing he wasn’t racist towards Man City’s Raheem Sterling #Football, #CFC, #CHEMCI, #PL, #Sterling

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri
Αγγλία,anglia