Στιγμές αγωνίας για τον γιο του Ίβκοβιτς – Υπήρχε φόβος ακόμα και για απαγωγή

Δραματικές στιγμές πέρασε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και η οικογένειά του στη Σερβία, καθώς για δύο ημέρες χάθηκαν τα ίχνη του γιου του, με την υπόθεση τελικώς να έχει αίσιο τέλος. Υπήρχε φόβος ακόμα και για απαγωγή, αλλά ο 42χρονος Πέταρ Ίβκοβιτς είχε απογοητευτεί λόγω των επαγγελματικών επιλογών του και να εισάγεται σε κλινική.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας, ο βετεράνος προπονητής, που έχει περάσε, βέβαια, και από ομάδες της χώρας μας, αναζητούσε τον γιο του, ο οποίος είχε να δώσει σημάδια ζωής για 48 ώρες. Η οικογένειά

του δήλωσε, μάλιστα, την εξαφάνισή του στην αστυνομία. Δεν αποκλείστηκε το σενάριο απαγωγής.

DRAMA U KUĆI DUDE IVKOVIĆA: Nestao sin slavnog trenera! Našli su ga u teškom stanju! https://t.co/5fbmFWLfyk

— Slobodna Bosna (@SlobodnaBosna) 15 Νοεμβρίου 2018

Τελικά συνέβη κάτι διαφορετικό, όπως ακριβώς είχε γίνει και στο παρελθόν. Ο 42χρονος Πέταρ, βρέθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε ένα μοτέλ κοντά στην περιοχή Ιντζίτζα.

Όπως είπαμε, ο λόγος της «εξαφάνισής» του ήταν οι ατυχείς επαγγελματικές επιλογές, του Πέταρ. Ο γιος του Ντούσαν Ίβκοβιτς εισήχθη σε ιδιωτική κλινική για θεραπεία. Η οικογένεια του 42χρονου έκανε γνωστό πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς προέβη σε ανεπίσημη δήλωση στην οποία σχολίασε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα