Στη συνάντηση κορυφής των ισχυρότερων γυναικών η Ιβάνκα Τραμπ – Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο

Θέμα της συζήτησης είναι «η γυναίκα στον κόσμο της εργασίας»Στο ίδιο πάνελ θα βρίσκονται η Άνγκελα Μέρκελ, η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ

Στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Βερολίνο έφτασε η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ, όπου και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της συμμετέχοντας στο οικονομικό φόρουμ των 20 ισχυρότερων γυναικών του πλανήτη.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της γερμανικής

προεδρίας της ομάδας του G20 με κορύφωση τη συνάντηση κορυφής τον ερχόμενο Ιούλιο στο Αμβούργο, όπου θα συμμετάσχει φυσικά και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από το πρωί, αλλά τα βλέμματα πέφτουν στο μεσημεριανό πάνελ, όπου εκτός από την Ιβάνκα Τραμπ, στο ίδιο πάνελ θα βρίσκονται η Άνγκελα Μέρκελ, η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, η βασίλισσα της Ολλανδίας Μαξίμα και η υπουργός Εξωτερικών του Καναδά, Κρίστια Φρίλαντ.

Θέμα της συζήτησης είναι «η γυναίκα στον κόσμο της εργασίας».

«H Ιβάνκα προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα», ενημερώνει η Bild τους αναγνώστες της καλύπτοντας live την επίσκεψη της «Πρώτης Κόρης των ΗΠΑ» στο Βερολίνο.

Ακόμη, μυστήριο αποτελεί το ποιος κάλεσε την Ιβάνκα στην εν λόγω σύνοδο κορυφής.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ αποδέχτηκε την πρόσκληση της Μέρκελ, ενώ άλλοι ότι την προσκάλεσε κάποιος Διεθνής Οργανισμός για τα δικαιώματα της γυναίκας.

Το ταξίδι της στο Βερολίνο έρχεται λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο της, υπό τον τίτλο: «Eργαζόμενες γυναίκες: Ξαναγράφοντας τους κανόνες της επιτυχίας».

«Ανυπομονώ να προωθήσω τον ρόλο της γυναίκας στην οικονομία και το μέλλον του εργατικού μας δυναμικού σε παγκόσμιο επίπεδο», έγραψε η Ιβάνκα στον λογαριασμό της στο Twitter.

Σύμφωνα με αξιωματούχο ο οποίος δεν κατονομάζεται, η κόρη του αμερικανού προέδρου δέχτηκε την πρόσκληση από την Μέρκελ κατά την πρόσφατη επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Ουάσινγκτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα