Στη μάχη… του σταυρού πρώην παίκτες ριάλιτι – Ποιοι εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι

Στη μάχη της κάλπης ρίχθηκαν διάφοροι επώνυμοι και σε αυτές τις εκλογές, ανάμεσά τους και πρώην παίκτες ελληνικών ριάλιτι.

Κάποιοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν όσες ψήφους χρειάζονταν και να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι, κάποιοι άλλοι ωστόσο, φαίνεται πως θα προσπαθήσουν ξανά σε τέσσερα χρόνια!

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο «μισθοφόρος» του Survivor 1, ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» του

Γιάννη Σταθόπουλου που πέρασε στον δεύτερο γύρο με ποσοστό 26,4%. Ο συνδυασμός εξέλεξε εννέα δημοτικούς συμβούλους, ανάμεσά τους και ο Αναγνωστόπουλος που συγκέντρωσε 303 ψήφους και βρέθηκε στην έβδομη θέση.

Η Σάρα Εσκενάζυ που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ενωμένο Μαρούσι» του Γιώργου Καραμέρου. Ο συνδυασμός πέρασε στον δεύτερο γύρο συγκεντρώνοντας το 24,2% των ψήφων και εξέλεξε δέκα δημοτικούς συμβούλους. Η Σάρα Εσκενάζυ βρέθηκε στην τέταρτη θέση συγκεντρώνοντας 529 σταυρούς και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στο Μαρούσι.

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί από το Power of Love ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Πολίτες σε Δράση» στο Δήμο Ζωγράφου. Η παράταξη ήρθε στην έβδομη θέση συγκεντρώνοντας ποσοστό 5,2%. Εξέλεξε δύο δημοτικούς συμβούλους με τον Σωκράτη να μην τα καταφέρνει αφού βρέθηκε στην έκτη θέση με 78 σταυρούς.

Η Γιάννα του MasterChef, κατά κόσμον Ιωάννα Ρεντέση, ήταν υποψήφια με την παράταξη «Ήλιδα Νέα Μέρα Χρήστος Χριστοδουλόπουλος» που ήρθε στη δεύτερη θέση στον Δήμο Αμαλιάδας συγκεντρώνοντας ποσοστό 39,8% και πάει στον δεύτερο γύρο. Ωστόσο στο υπουργείο Εσωτερικών δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους οπότε είναι άγνωστο εάν η Γιάννα κατάφερε να εκλεγεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα