Στενός συνεργάτης της Γεννηματά επιτίθεται στους… Kyriakistas

Η γνωστή πλέον αφίσα του ΚΙΝΑΛ, που παρέπεμπε στον Μάη του 68, ξεσήκωσε πολλές συζητήσεις και έγινε αντικείμενο άγριου τρολαρίσματος στα social media. Μπορεί η αφίσα να κατέβηκε από τους λογαριασμούς του ΚΙΝΑΛ, αλλά οι αντιδράσεις που προκάλεσε έχουν από πίσω τους, σύμφωνα με στενούς συνεργάτες της προέδρου του Κινήματος, τους…. Kyriakistas.

Αυτούς τουλάχιστον κατονομάζει ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, Λάμπρος Παλάντζας, ο οποίος παράλληλα κάνει λόγοι για “παραλιάκηδες της 7ης Ιουλίου”

Αναλυτικά

η ανάρτηση του Λάμπρου Παλάντζα:

Βλέπω μια ισχυρή αντίδραση από τους Kyriakistas και από ορισμένους παραλιάκηδες της 7ης Ιουλίου για το περιεχόμενο γραφιστικού που συνοδεύει την ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής για την βίαιη απώλεια εργασιακών δικαιωμάτων που επιχειρεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Λοιπόν για να ξέρουμε τι θα κουβεντιάσουμε στο προσεχές διάστημα.
Η Φώφη Γεννηματά επιχειρεί να επαναφέρει την παράταξη στο πλευρό αυτών που διαχρονικά υπηρετούσε. Στο πλευρό των αγροτών, της νεολαίας, των εργαζομένων. Μεγάλο μέρος των σοσιαλιστών στην Ευρώπη, αλλά και των Δημοκρατικών στις Ηνωμένες Πολιτείες προσεγγίσουν όλο και περισσότερο τα Κινήματα πολιτικής ανυπακοής και προτείνουν όλο και πιο έντονα την πολιτική και κοινωνική πάλη για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που διευρύνουν τις ανισότητες.
Η εποχή που η παράταξή διεκδικούσε τον ρόλο του συμπληρώματος τελείωσε τον Ιούνιο του 2015. Έχουμε χρέος να σταθούμε δυναμικά στο πλευρό των εργαζομένων που πλήρωσαν ακριβά την κρίση που έφτιαξαν οι τράπεζες και τώρα που προετοιμάζεται η χώρα να μπει στην ανάπτυξη η νεοφιλελεύθερες επιλογές του Μητσοτάκη επιχειρούν να τους αποκλείσουν από το μερίδιο που τους αναλογεί.
Σκληρά λοιπόν με τους εργαζόμενους, στην Βουλή, στο δρόμο, στους χώρους δουλειάς. Σκληρά με το δίκαιο, σκληρά με το δικαίωμα στην αμοιβόμενη κανονική εργασία.

Βλέπω μια ισχυρή αντίδραση από τους Kyriakistas και από ορισμένους παραλιάκηδες της 7ης Ιουλίου για το περιεχόμενο…

Gepostet von Labros Palantzas am Donnerstag, 12. September 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα