Στάνκογλου σε Πανταζάρα – «Μόλις ήρθες στην πρόβα είπα: “Τι ούφο είναι αυτός;”»

Ο Γιάννης Στάνκογλου είχε μια on camera συζήτηση με τον Αργύρη Πανταζάρα στην εκπομπή «Σημείο συνάντησης». Οι δύο ηθοποιοί μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο πώς γνωρίστηκαν.

«Σε είχα δει και παλιότερα αλλά σε θυμάμαι πρώτη φορά στο Faust στον Πειραιά. Είχα πάθει τρέλα μαζί σου και με τη σκηνοθεσία που έκανε στην παράσταση η Κατερίνα Ευαγγελάτου. Έπαθα σοκ με τα πράγματα που έκανες, μου

άρεσες πάρα μα πάρα πολύ και λέω: “κοίταξε να δεις”. Από κει και πέρα σε παρακολουθώ και βλέπω το θράσος σου που σκηνοθετείς κιόλας αλλά πραγματικά το ζηλεύω αυτό που κάνεις εσύ και άλλοι της ηλικίας σου. Από τη δική μου γενιά ελάχιστοι τόλμησαν να μπουν από νωρίς στα νερά της σκηνοθεσίας. Δεν ξέρω τι νιώθεις και πώς οδηγήθηκες εκεί», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Και πρόσθεσε: «Ουσιαστικά σε γνώρισα πριν από τρία χρόνια όταν παίζαμε στον “Αγαμέμνονα” και όταν σε είδα στην πρόβα είπα: “Τι ούφο είναι αυτό τώρα;”».

Δείτε τι αποκάλυψε ο Αργύρης Πανταζάρας για μια συνάντηση που είχαν ένα βράδυ πριν ακόμα εκείνος αποφασίσει αν θα γίνει ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα