Σταματά την απεργία πείνας ο Γιαγτζόγλου – Εληξε η κατάληψη της πρυτανείας του ΕΚΠΑ

Μετά από την απόφαση για μεταγωγή του στις φυλακές ΚορυδαλλούΘα μεταχθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού στις 10 ΑπριλίουΟι αντιεξουασιαστές ανακοίνωσαν ότι τερμάτισαν την κατάληψη στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ

Σταματά ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου την απεργία πείνας και δίψας, μετά από την απόφαση για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αναλυτικότερα, ο Γιατζόγλου που κατηγορείται για τα τρομοδέματα στον Λουκά Ππαδήμου, θα μεταχθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού στις 10 Απριλίου.

Η μεταγωγή, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής,

γίνεται στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού, ως φυλακής υποδίκων.

Βάσει της ίδιας απόφαση, από τις φυλακές Κορυδαλλού θα φύγουν 52 κατάδικοι και θα μεταχθούν στο σωφρονιστικό κατάστημα 27 υπόδικοι, ανάμεσα τους και ο Κωνσταντίνος Γιατζόγλου.

Παράλληλα, τον τερματισμό της κατάληψης της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ, μετά την λήξη της απεργίας πείνας και δίψας από μεριάς του Κωνσταντινου Γιαγτζόγλου, ανακοίνωσαν αντιεξουσιαστές σε γνωστή ιστοσελίδα του χώρου, όπως μεταδίδει η naftemporiki.gr

Συγκεκρίμενα στο κείμενο που υπογράφει η «Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου» αναφέτονται τα εξής: «Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας και δίψας του συντρόφου Ντίνου Γιαγτζόγλου, αποφασίσαμε τη λήξη της κατάληψης της Πρυτανείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα