«Στα μαχαίρια» Ραγκούσης – Γεωργιάδης με «Ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία»

Διαδικτυακός καβγάς με «άρωμα» δωροδοκίας σημειώθηκε στο Twitter ανάμεσα στον Γιάννη Ραγκούση και τον Άδωνη Γεωργιάδη, με αφορμή πεπραγμένα της κυβέρνησης Σαμαρά σχετικά με διατάξεις για δημάρχους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, με ανάρτησή του χθες, Τρίτη, επιτέθηκε στην κυβέρνηση Σαμαρά μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Αχιλλέα Μπέου στη δημαρχία του Βόλου.

Ο Γιάννης Ραγκούσης έψεξε το γεγονός ότι παρέχεται η δυνατότητα σε καταδικασμένους σε δωροδοκία να επανέρχονται σε δημόσια αξιώματα, κάτι που δεν πολυάρεσε στον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος βεβαίως και έσπευσε να υπερασπιστεί τον Αντώνη Σαμαρά.

«Τι λέτε κύριε, λάθος ήταν ο νόμος σας και καλώς άλλαξε», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για να λάβει απάντηση εξίσου σφοδρή και σίγουρα επί του θέματος.

Ο κ.Μπέος, ο οποίος πρόσφατα καταδικάστηκε από Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για το ατιμωτικό αδίκημα της δωροδοκίας, επανέρχεται στην θέση του δημάρχου Βόλου εξαιτίας της κυβέρνησης Σαμαρά, η οποία το 2014 αλλοίωσε τον #Καλλικράτη.
Ολόκληρο το κείμενο: https://t.co/kXOS3j15Nj pic.twitter.com/DaHuT1hh1q

— Giannis Ragkousis (@gragkousis) March 13, 2018

Τί λέτε κύριε! Λάθος ήταν ο νόμος σας και Καλώς άλλαξε. Και αν αθωωθεί κάποιος στον επόμενο βαθμό ποιος θα αποζημιώσει όχι μόνον τον ίδιο αλλά και τους πολίτες που τον ψήφισαν, εσείς; Με τις ιδεοληψίες σας γίνατε τόσο αντιπαθής στην Ελλάδα και πατώσατε.

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 13, 2018

Ζήτω η Ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία που υπερασπίζεται μια Ελλάδα στην οποία μπορούν να είναι Δήμαρχοι οι καταδικασμένοι από Εφετείο για δωροδοκία. Άντε με το καλό, λοιπόν, να συνηθίσουμε να έχουμε και καταδικασμένους Υπουργούς για δωροδοκία. Αυτό επιδιώκετε;

— Giannis Ragkousis (@gragkousis) March 13, 2018

Προς το παρόν ο μόνος καταδικασμένος Υπουργός είναι ο Άκης από το κόμμα σου Υπουργέ άρα όση χυδαιότητα και να εκτοξεύεις δεν με πιάνει. Ναι χρειάζεται αμετάκλητη απόφαση και αυτό είναι το σωστό. Τις ύβρεις κράτα τες για ένα….

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 14, 2018

Εγώ ντρέπομαι για τον Άκη. Ενώ εσύ για τον Υπουργό Μιχελάκη που αποσιωπάς ότι καταδικάστηκε κι αυτός για δωροδοκία, όχι μόνο δεν ντρέπεσαι αλλά προστατεύεις&τη ρύθμισή του για τους Μπέους. Άλλη η δική μου προοδευτική Ελλάδα, άλλη η δική σου Ελλάδα του Μπέου της κυβέρνησης Σαμαρά

— Giannis Ragkousis (@gragkousis) March 14, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα