Στα δικαστήρια το ζευγάρι για τη δολοφονία του γερμανού κυνηγού στην Αρκίτσα – Του χρωστούσαν λεφτά

Δύο λεπτά πριν τις 10:00 το πρωί, πέρασαν τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας, οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 55χρονου γερμανού κυνηγού στην Αρκίτσα τον Ιανουάριο του 2018.

Οι κατηγορίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν ενώπιον της Ανακρίτριας είναι κακουργηματικές και αφορούν για τον μεν 56χρονο συλληφθέντα τη φυσική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και για την 46χρονη, πρώην σύντροφο του θύματος, την ηθική αυτουργία στα παραπάνω αδικήματα.

Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία αναφέρουν μεταξύ

άλλων, ότι οι δύο συλληφθέντες πυροβόλησαν δύο φορές σχεδόν εξ επαφής το θύμα, με το κίνητρο να είναι οικονομικό, καθώς η 46χρονη χρωστούσε χρήματα στον άτυχο 55χρονο, ενώ φέρεται να έβαλε χέρι μετά τον θάνατό του και σε λογαριασμούς που διατηρούσε ο ίδιος στην Ελβετία.

Η γνωριμία και ο χωρισμός

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε γνωριστεί στη Γερμανία ενώ αργότερα ήρθε μόνιμα στην Ελλάδα όπου και λίγο αργότερα χώρισε. Οι δυο τους ωστόσο διατήρησαν επαφές.

Ο Γερμανός φέρεται να δάνεισε στην πρώην του το ποσό των 250.000 ευρώ προκειμένου εκείνη να ανοίξει ένα κατάστημα εστίασης. Οι δυο τους υπέγραψαν συμφωνητικό, βάσει του οποίου η γυναίκα για να εξοφλήσει το δάνειο έπρεπε να δίνει στον πρώην φίλο της το ποσό των 1000 ευρώ τον μήνα. Παράλληλα του παραχώρησε και το σπίτι, όπου διέμενε το θύμα.

Η γυναίκα στην πορεία έκανε σχέση με τον 56χρονο συγκατηγορούμενο της, ο οποίος είχε στο παρελθόν κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η γυναίκα σταματά να πληρώνει τις δόσεις του δανείου στον Γερμανό και οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού επιδεινώνονται.

Ο Γερμανός μπλοκάρει την πρόσβαση της γυναίκας στους λογαριασμούς στην Ελβετία.

Αυτό όπως φαίνεται ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η γυναίκα με τον εραστή της σχεδιάζουν τη δολοφονία του Γερμανού. Φυσικός αυτουργός φέρεται να είναι ο 56χρονος ενώ η γυναίκα παρίστατο στη σκηνή του εγκλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα