Σπουδαίος Τσιτσιπάς στη Βιέννη: Εξαιρετικό ξεκίνημα και πρόκριση με ανατροπή (video)

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις στο τουρνουά της Βιέννης ο Στέφανος Τσιτσιπάς που προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο, φτάνοντας σε επιτυχία με ανατροπή. Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος έλληνας τενίστας επικράτησε με 2-1 σετ -6-7(3), 6-3, 6-4- του Γιαν Λέναρντ Στρουφ και έκλεισε θέση για τον δεύτερο γύρο.

Ο Τσιτσιπάς δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και ο Στρουφ τον αιφνιδίασε κατακτώντας το πρώτο σετ. Στη συνέχεια ο κορυφαίος έλληνας τενίστας και νο.5 στον κόσμο, ανέβασε την

απόδοσή του κυρίως από την γραμμή του σερβίς και ισοφάρισε τον αγώνα.

Στο τρίτο σετ έφτασε πολύ γρήγορα στο μπρέικ κι εκεί τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τον Στέφανο. Αυτός ήταν ο πρώτος του αγώνας μετά την επιτυχημένη παρουσία του στο Roland Garros, όπου αποκλείστηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα πέντε σετ στον ημιτελικό.

Ο Τσιτσιπάς στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Βιέννης θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που επιβλήθηκε με 7-6(6), 6-3 του Κάρεν Κατσάνοφ. O «Στεφ» είχε, μάλιστα, αντιμετωπίσει τον Βούλγαρο και στο Rolang Garros όπου πήρε άνετη νίκη με 3-0 σετ.

Tsitsi-steps @StefTsitsipas edges Jan-Lennard Struff 6-7 6-3 6-4 to book a second-round encounter with Grigor Dimitrov in Vienna. #ErsteBankOpen pic.twitter.com/LcUSPe4HSv

Tennis TV (@TennisTV) October 28, 2020

So good he's on a mask

Nice look, @StefTsitsipas! #ErsteBankOpen pic.twitter.com/Z1TumHBd7a

Tennis TV (@TennisTV) October 28, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα