Σπέρνει τον τρόμο ο κορονοϊός: Τρίτος νεκρός επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου «Diamond Princess» (video)

Συνεχίζει να τρομάζει ο κορονοϊός, με την Ιταλία να είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ όπως έγινε γνωστό και τρίτος επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου «Diamond Princess» στην Ιαπωνία πέθανε, αφού είχε μολυνθεί από τοn θανατηφόρο ιό, σύμφωνα με την ιαπωνική κρατική τηλεόραση «NHK». Η Τεχεράνη επιβεβαίωσε 15 νέα κρούσματα μόλυνσης, ενώ στη συγκεκριμένη χώρα

φαίνεται να έχουν πεθάνει οκτώ άνθρωποι.

Στην Ιταλία έχουν σημειωθεί δύο νεκροί και τουλάχιστον 51 τα νέα κρούσματα, ενώ υπενθυμίζεται ότι επέστρεψαν οι δύο Έλληνες του «Diamond Princess».

-Third passenger on cruise ship in Japan port dies

A Third passenger from the quarantined Diamond Princess has died after contracting the coronavirus, the national broadcaster NHK has reported, citing the health.

@AJEnglish https://t.co/lNCWgqqfDq pic.twitter.com/Ph4WcoMQV8

— FC.Nagi (@fc_nagi) February 23, 2020

Muere por nuevo coronavirus un tercer pasajero del crucero "Diamond Princess"https://t.co/ZxSYuorOuj pic.twitter.com/Z9Oe67nUnt

— Telenoticias (@Telenoticias7) February 23, 2020

«Σοβαρή και πολύπλοκη είναι ακόμη η κατάσταση» τόνισε ο πρόεδρος της Κίνας

Ο κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η κατάσταση με την εξάπλωση της επιδημίας του νέου κορονοϊού, είναι ακόμη σοβαρή και πολύπλοκη. Είπε, επίσης, ότι οι προσπάθειες για τον έλεγχο του ξεσπάσματος του θανατηφόρου ιού βρίσκονται σε σημείο καμπής.

Ο ίδιος τόνισε ότι θα αγωνιστεί για την επίτευξη των οικονομικών και κοινωνικών αναπτυξιακών στόχων του 2020, όπως μετέδωσαν τα κρατικά ΜΜΕ, κάτι για τα οποία έχει αρνητικό αντίκτυπο ο Covid-19.

Η Τεχεράνη επιβεβαίωσε 15 νέα κρούσματα μόλυνσης

Η Τεχεράνη επιβεβαίωσε 15 νέα κρούσματα μόλυνσης από το νέο κορονοϊό, σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας Κιανούς Τζαχανπούρ την Κυριακή (23/20) στην κρατική τηλεόραση, προσθέτοντας ότι ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους οκτώ.

«Μέχρι τώρα έχουμε συνολικά 43 περιστατικά μολύνσεων, ενώ υπάρχουν οκτώ θάνατοι», δήλωσε ο εκπρόσωπος. Από την Τετάρτη (19/02), η Τεχεράνη έχει επιβεβαιώσει 28 συνολικά περιπτώσεις μολύνσεων και επτά θανάτους, από το νέο κορονοϊό.

Πηγή: Σπέρνει τον τρόμο ο κορονοϊός: Τρίτος νεκρός επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου «Diamond Princess» (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα