Σπείρα διαρρηκτών είχε ρημάξει την Αθήνα – Οκτώ συλληφθέντες, ανάμεσά τους τρεις ανήλικοι (video)

Χειροπέδες πέρασαν σε οκτώ διαρρήκτες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών. Είχαν ρημάξει το κέντρο της Αθήνας, την Καλλιθέα και τη Νέα Σμύρνη…

Συγκεκριμένα, οι συλλήψεις έγιναν μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση. Ανάμεσα τους συλληφθέντες είναι και τρεις ανήλικοι, οι οποίοι

διέπρατταν κλοπές σε σπίτια και καταστήματα. Ο πιο μεγάλος είναι σε ηλικία είναι 29 ετών και ο πιο νέος είναι μόλις 16 ετών.

Το «OPEN TV» εξασφάλισε και παρουσίασε βίντεο – ντοκουμέντο από τη δράση τους. Σε αυτό, καταγράφονται τρεις δράστες να παραβιάζουν ρολά ασφαλείας καταστήματος στα Πατήσια. Ο ένας μπαίνει μέσα και φαίνεται να αρπάζει κάτι, όση ώρα δύο τουλάχιστον συνεργοί του είναι απ’ έξω και φυλούν τσίλιες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «OPEN TV», οι δύο διαρρήκτες από τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, ενώ στο στόχαστρο της πολυμελούς σπείρας βρίσκονταν καταστήματα, σπίτια, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στην περιοχή της Καλλιθέας και της Νέας Σμύρνης.

Οι περισσότεροι είναι σεσημασμένοι για τα ίδια αδικήματα, ενώ από την έρευνα της Αστυνομίας έχουν εξιχνιαστεί 27 κλοπές σε σπίτια και καταστήματα, 10 κλοπές αυτοκινήτων και δύο μοτοσικλετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα