Σπαρακτική έκκληση της μητέρας του άτυχου φίλου της ΑΕΚ να σταματήσει ο κύκλος της οπαδικής βίας (video)

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 23χρονος φίλος της ΑΕΚ που τραυματίστηκε σοβαρά το Σάββατο (21/09) το βράδυ, έχοντας επιστρέψει από το Αγρίνιο, όπου είδε τη νίκη της Ένωσης επί του Παναιτωλικού.

Η μητέρα του, Μόνικα Γιαχ αφού μίλησε στο ANT1 και έκανε λόγο για ενέδρα θανάτου στον γιο της, ενώ απεύθυνε σε όλους έκκληση να σταματήσει ο κύκλος της οπαδικής βίας. Την ώρα που ο γιος της συνεχίζει να δίνει μάχη στο νοσοκομείο για να επιστρέψει

δυνατός, νοσηλευόμενος στην Εντατική του Ασκληπιείου Βούλας. Η γυναίκα με σπαρακτικά λόγια και ζητεί να σταματήσουν οι ενέδρες θανάτου, που όπως υποστηρίζει, έστειλαν το παιδί της στην Εντατική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νεαρός οπαδός της ΑΕΚ, φτάνοντας στο Παλαιό Φάληρο τους είχαν στήσει ενέδρα αντίπαλοι οπαδοί και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, μπήκε σε μία πολυκατοικία που έμενε ένας φίλος του. Στη συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα, αλλά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από εκεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Η φόρα της πτώσης έκοψε μία τέντα που αποσόβησε τα χειρότερα.

Σταθερή η κατάσταση του 23χρονου

Η κατάσταση του 23χρονου οπαδού της ΑΕΚ κρίνεται σταθερή από τους γιατρούς. Το ιατρικό μίτινγκ που έγινε το πρωί της Τρίτης (24/09) στο Ασκληπιειό της Βούλας επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη όσον αφορά στην κατάσταση του 23χρονου. Το σημαντικό είναι πως με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Μέσα στην ημέρα θα γίνουν οι πρώτες απόπειρες, έστω και ενδεικτικά, να μείνει για λίγο χωρίς υποστήριξη προκειμένου να δουλέψουν τα ζωτικά του όργανα και μια μέρα αργότερα να μείνει πλέον σταθερά χωρίς υποστήριξη. Όπως επιβεβαιώνεται από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, η κατάσταση του είναι σταθερή χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στις εκτιμήσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα