Σοβαρό ατύχημα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη: Ρόδα έσπασε στα δύο – Δεκάδες τραυματίες (video)

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (8/6) σε λούνα παρκ της Σεβίλλης, όταν μία ρόδα γεμάτη κόσμο έσπασε στα δύο.

Συγκεκριμένα, στο λούνα παρκ San José de la Rinconada η ρόδα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έσπασε και ο κόσμος που ήταν επάνω άρχισε να πέφτει στο κενό.

Si este es video justo cuando se rompe y sigue girando pic.twitter.com/OOkT2RUQP7

— Migue (@migue97_fcb) 8 Ιουνίου

2019

Τουλάχιστον 28 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Εννέα άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, ενώ άλλοι 19 μεταφέρθηκαν σε κέντρα υγείας στη Σεβίλλη για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς τα τραύματά τους δεν ήταν τόσο σοβαρά.

Πιο σοβαρά είναι ένα 13χρονο κορίτσι, που έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι άλλα τραύματα, ωστόσο η ζωή της δεν είναι σε κίνδυνο. Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένει κι ένα αγόρι, η κατάσταση του οποίου είναι σταθερή.

Η εταιρία που διαχειρίζεται το λούνα παρκ υποστήριξε, σε ανακοίνωσή της, ότι είχε κάνει τους απαραίτητους ελέγχους και δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Οι αρχές της πόλης έχουν ξεκινήσει έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες και οι αιτίες του ατυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες.

Accidente en la Feria de San Jose de la Rinconada @A3Noticias @CSurNoticias @informativost5 @24h_tve varios heridos graves y leves pic.twitter.com/eKQ1ezOqgy

— Migue (@migue97_fcb) 8 Ιουνίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα