Σοκ στο Μεξικό: Συγκλονίζει η φρικτή δολοφονία 23χρονου μοντέλου

Μέσα σε μια λίμνη αίματος, άγρια δολοφονημένη, βρήκε η ίδια η μητέρα του γνωστό μοντέλο στο Μεξικό και συγκλονίζει ο τρόπος με τον οποίο έγινε το έγκλημα. Άγνωστος κατέσφαξε, δίνοντας και τη χαριστική βολή στην 23χρονη Αλόντρα Γκετσεμάνι Βιγιασενιόρ μέσα στο σπίτι της στην Τιχουάνα στα βορειοδυτικά της χώρας.

Η μητέρα της, η οποία δεν θέλησε να κατονομαστεί από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πήγε στην κατοικία της Βιγιασενιόρ την περασμένη Κυριακή (17/11) για να δει πώς είναι. Είχε ανησυχήσει καθώς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη της.

Σοκαρισμένη ανακάλυψε ότι το σώμα της 23χρονης – η οποία έκανε φωτογραφίσεις ως μοντέλο σε μεξικανικά περιοδικά αφιερωμένα στη γυμναστική, ενώ ήταν και γυμνάστρια- ήταν γεμάτο μαχαιριές. Στο κεφάλι της υπήρχε μάλιστα, τρύπα από σφαίρα, η οποία υποδείκνυε ότι μετά το μαχαίρωμα ο δράστης θέλησε να σιγουρευτεί ότι η Βιγιασενιόρ θα πεθάνει, δίνοντάς της τη χαριστική βολή.

Mexican fitness model, 23, found dead with stab wounds and gunshot to her head in Tijuana: reportshttps://t.co/cJFLAyWFu0

Mexico 14,605 murders in the first six months!

Liberty & Patriot (@sdpallstar) November 20, 2019


Σύμφωνα με την αστυνομία, το έγκλημα μπορεί να έγινε ακόμη και 24 ώρες πριν από την επίσκεψη της μητέρας, ενώ ανακοινώθηκε ότι έπειτα από έρευνα στο σπίτι του μοντέλο εντοπίστηκαν δύο σακούλες με μαριχουάνα και ένας κάλυκας σφαίρας 9 χιλιοστών.

Mexico | Lark Getsemani | 23-year-old trainer and fitness model murdered and tortured in Tijuana | Photos | World https://t.co/iKs5xh1jrS pic.twitter.com/YPDH1thgHa

— En24 News (@En24Newsy) November 20, 2019


Γείτονες κατέθεσαν ότι είδαν έναν άνδρα που, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ο δολοφόνος, να βγαίνει τρέχοντας από το σπίτι και να εξαφανίζεται με κόκκινο αυτοκίνητο.

Alondra Getsemaní, una entrenadora personal especializada en fitness y modelo mexicana de 23 años, fue encontrada muerta con un disparo en la cabeza y varias puñaladas en su casa en Tijuana, México, según medios locales.

Fue la madre de la joven qu… https://t.co/34Zdyi5UY1

ABC Internacional (@abc_mundo) November 21, 2019

En Tijuana, asesinan a balazos y puñaladas a modelo fitness de 23 años https://t.co/z0155bcC6C #Mexico

— BI NOTICIAS (@RadioBI) November 19, 2019

(πληροφορίες από newsbreak.gr)

Φωτογραφία: foxnews.com

Πηγή: Σοκ στο Μεξικό: Συγκλονίζει η φρικτή δολοφονία 23χρονου μοντέλου - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα