Δολοφόνησαν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου μέσα στον Κορυδαλλό

Άγρια συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού μεταξύ κρατουμένωνΤο θύμα είχε μεταφερθεί μόλις από τις φυλακές ΧανίωνΜε ποιες υποθέσεις συνδέεται η δολοφονία

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, στις φυλακές Κορυδαλλού με αποτέλεσμα ένας κρατούμενος να χάσει τη ζωή του.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Ε’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου το θύμα είχε μεταφερθεί μόλις σήμερα από τις φυλακές Χανίων. Η προγραμματισμένη μεταγωγή του φαίνεται ότι είχε γίνει γνωστή σε μέλη αντίπαλης συμμορίας, που του έστησαν ενέδρα και τον μαχαίρωσαν

μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, το θύμα (Α.Β.), όπως και ο ομοεθνής δράστης και συγκρατούμενός του είχαν μεταχθεί από το Κ.Κ. Δομοκού, προκειμένου να δικαστούν ως κατηγορούμενοι -για ηθική και φυσική αυτουργία αντίστοιχα- στην υπόθεση δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και βρίσκονταν στην ίδια πτέρυγα των μεταγωμένων, όπου είχαν κρατηθεί και παλιότερα. Το θύμα είχε καταδικαστεί επίσης για απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γ. Αντωνόπουλου.

Το συμβάν διερευνάται ποινικά και πειθαρχικά, ενώ μετά από εντολή του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Μιχάλη Καλογήρου πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στο Κ.Κ. Κορυδαλλού Ι, υπό τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Το παρελθόν του θύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ σε μπαρ στο Μικρολίμανο το Νοέμβριο του 2014, τραυματίζοντας 14 άτομα. Μάλιστα μαζί με έναν ακόμη κακοποιό συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου, από την υπόθεση της HELLASEnerga Power.

Την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στην οποία ο Α.Β. ήταν κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου πιθανότατα είχε διαφωνία με τον ηθικό αυτουργό για τα όσα θα ισχυριστούν στο δικαστήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκότωσαν, Κορυδαλλού,skotosan, korydallou